Продукція за

Прожектори та точкові світильники

Точкові світильники і точкові світильники істотно відрізняються від класичних люстр і підвісних світильників. По-перше, відсутній ефект рівномірного розсіювання світла. Точкове освітлення використовується для досягнення оригінальних світлових ефектів, чіткого позначення окремих зон, особливо у великих приміщеннях. Також цікавим способом освітлення інтер’єру зверху можуть стати точкові світильники.

36 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
36 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
36 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Точкові світильники для підсвічування декоративних аксесуарів

Точкові лампи можна використовувати як джерело світла або спосіб демонстрації домашніх прикрас. Їх часто використовують, наприклад, для підсвічування картин або настінної графіки. В цьому випадку точкові світильники будуть працювати краще, ніж настінні світильники і бра.

Точкові світильники також можна використовувати для освітлення шаф, вітрин і полиць, наприклад, з книгами.

Стельове точкове освітлення як альтернатива люстрам і підвісним світильникам

Стельові точкові світильники або стельові світильники – інноваційний спосіб організації верхнього освітлення. У цьому випадку немає жодного великого джерела світла, і весь інтер’єр освітлюється кількома невеликими, рівномірно розподіленими стельовими світловими точками. Створене таким чином стельове освітлення дозволяє використовувати низку інноваційних рішень, починаючи від використання кольорових лампочок, диммерів і закінчуючи можливістю відключення певної частини.

Точкові та спрямовані світильники для вашого дому з ідеєю

Великі точкові світильники та спрямовані світильники – пропозиція для сучасних інтер’єрів, оформлених креативно та вишукано. Радше авангардний, ніж рустикальний, навіть у сучасному виконанні. Рефлекторна лампа сама по собі є прикрасою, вона привертає увагу навіть у вимкненому стані, тому її інтеграція в обстановку кімнати повинна бути ретельно продумана. Світлодіодне освітлення у вигляді точкових світильників може мати різні кольори за умови використання відповідних світлодіодних лампочок, т.зв. інтелектуальне освітлення .

Прожектори та точкові світильники
Мінімальна ціна: 520 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Прожектори та точкові світильники" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Прожектори та точкові світильники, а також будь-яких інших товарів з категорії Лампи та світильники до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Прожектори та точкові світильники?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Прожектори та точкові світильники?

Хіти продажу товарів у категорії Прожектори та точкові світильники можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Прожектори та точкові світильники"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email