Продукція за

Шафи та шафи-купе

Він повинен бути просторим, легким для організації та витриманим у гарному стилі. Шафа - це скарбниця гардеробу! Кожна шкарпетка, краватка і капелюх знайдуть у ньому постійне місце. Завдяки шафам ІКЕА ви забудете про безлад. Гардеробні мають велику кількість відділень і органайзерів, що полегшує естетичне зберігання одягу, взуття та аксесуарів. Ви можете вибрати готовий предмет меблів або сконфігурувати гардероб самостійно. Відкрийте для себе можливості IKEA.

618 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
618 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
618 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Вбудована шафа - багато місця навіть в невеликому приміщенні

Кожен сантиметр шафи буде використаний з користю, коли в кімнаті є містка вбудована шафа. Ви можете легко адаптувати його інтер’єр до свого вмісту та потреб за допомогою інструменту планування гардеробу IKEA. Регульовані полиці системної шафи дозволяють ідеально адаптувати простір до категорії, яка зберігається, наприклад, штани або светри. У висувних ящиках і контейнерах ви легко знайдете потрібні гетри або шкарпетки. Не забудьте про ящики для взуття та одягу, які допоможуть досягти гармонії в гардеробі.

Окремо стоячі шафи з великою кількістю полиць і ящиків

У ІКЕА є окремо стоячі шафи-купе - одно-, дво- та багатодверні. Розсувні двері не займають місця при відкритті, а сучасні системи забезпечують їх м'яке, безшумне закривання. Альтернативою є складні двері, які ідеально підійдуть для невеликих інтер’єрів. Ви також можете вибрати шафу без дверей - обов'язково виберіть гарні вішалки для шафи . Безумовно, є велика кількість містких шаф-купе з класично відкриваються дверима. А що за ними? Полиці та стелажі, кошики, ящики та перегородки. Все, що потрібно для того, щоб продумано організувати інтер'єр гардеробу вашої кімнати. 

Глибокі або неглибокі шафи для передпокою 

У вас багато взуття, а гардероб тріщить по швах? Настав час нової концепції залу. Для вузького коридору вибирайте вузькі меблі - неглибокі шафи вміщають багато коробок для взуття. Дзеркало в передній частині шафи з вішалками є незайвим в передпокої, тому що дозволяє швидко «перевірити» зовнішній вигляд перед виходом. Дуже корисні тканинні шафи, що висять на штангах, куди можна заховати дрібниці: рукавички, шарфи та шапки. Поза зимовим сезоном їх можна скласти або використовувати для літніх аксесуарів.

Гардероб, який росте разом з дитиною 

Шафа для дитячого одягу буде супроводжувати вашу дитину довгі роки. Меблі повинні відповідати потребам підростаючих дітей. Завдяки відповідному обладнанню в шафі-купе з висувними ящиками IKEA ви зможете організувати все необхідне з самого початку - від підгузків нульового розміру, через перші карнавальні костюми, до екіпіровки для дзюдо. Полегшить завдання практичні органайзери для дитячого одягу . Гардеробні IKEA легко поєднуються з різними стилями інтер’єру завдяки їх позачасовому дизайну. Обирайте планування своєї мрії!

Шафи та шафи-купе
Мінімальна ціна: 2720 грн
Rating
4.8 / 3 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Шафи та шафи-купе" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Шафи та шафи-купе, а також будь-яких інших товарів з категорії Меблі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Шафи та шафи-купе?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Шафи та шафи-купе?

Хіти продажу товарів у категорії Шафи та шафи-купе можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Шафи та шафи-купе"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email