Продукція за
Бренд
  1. IKEA
  2. H&M Home
  3. home&you
Ціна

Меблі для дитячої

Від затишної кімнати для малюка до кімнати для дітей постарше - ви знайдете меблі на будь-який випадок. Відкрийте для себе повну пропозицію дитячих столів і стільців різних матеріалів, розмірів і кольорів. Меблі легкі, тому їх легко переміщати, і в той же час достатньо міцні, щоб витримати суворість щоденних ігор.

312 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
312 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
312 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Меблі для дітей

Дитячі меблі IKEA безпечні, функціональні та естетичні. Серед безлічі моделей ви з легкістю знайдете такі меблі для дітей, які будуть надійними і міцними, будуть радувати їх, а часом і служити роками. До дитячих меблів входять, серед іншого: столики для дітей та стелажі для дітей .

Меблі для дитячої кімнати

Дитячі меблі повинні підбиратися відповідно до віку дитини, яка буде відпочивати, грати і вчитися в кімнаті. Класичний дитячий стілець MAMMUT призначений для дітей 3-6 років, діти старшого віку можуть використовувати дитяче офісне крісло під час навчання. Дитячий столик - дуже універсальний предмет меблів - деякі моделі можна винести в сад; Переконайтеся самі, переглянувши дитячі столи та лавки. Практичним доповненням до інших меблів є дитячий подіум .

Комплект дитячих меблів

Завдяки ІКЕА ви можете створити свій власний комплект дитячих меблів, комбінуючи різні предмети серії. Приклад може складатися з місткої шафи, письмового столу і комода. У багатофункціональний і простий набір дитячих меблів також входить дитячий столик і 2 стільчика, де діти можуть разом малювати або їсти.

Меблі для дитячої
Мінімальна ціна: 111 грн
Rating
4.9 / 69 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Меблі для дитячої" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Меблі для дитячої, а також будь-яких інших товарів з категорії Товари для дітей 3-7 років до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Меблі для дитячої?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Меблі для дитячої?

Хіти продажу товарів у категорії Меблі для дитячої можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Меблі для дитячої"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email