Продукція за

Стельове освітлення

Справа в сучасності полягає в тому, що вона не дотримується якогось конкретного стандарту. Вибираючи стельове освітлення, ми можемо вибрати вражаючі люстри з кришталевими плафонами, мінімалістичні підвісні світильники та галогенні лампи, які ідеально підходять для освітлення стелі.

199 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
199 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
199 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Стельове освітлення IKEA – авангард, одягнений у класичний стиль

Як стельове освітлення найкраще підходять стрічки з встановленими на них галогенними лампами. Такий вибір стельового освітлення дозволяє добре освітлювати всі частини кімнати, адже галогенні лампи можна розташувати під будь-яким кутом.

Сучасні та мінімалістичні планки підходять до інтер’єрів, оформлених з ноткою авангарду. Однак вони також будуть добре працювати в класичних рішеннях, особливо в маленьких і низьких інтер'єрах, наприклад, як стельові світильники для ванної кімнати .

Стельове освітлення – атмосферне освітлення

Стельове світлодіодне освітлення чудово виглядає у великих вітальнях і холах. Найчастіше він має форму лампочок або світлодіодних стрічок, що монтуються на стику стін і стелі, спрямованими вгору. Встановлені кришки дозволяють припустити, що світло йде прямо від стіни, що створює дуже атмосферне враження. Щоразу, коли стелі освітлюються таким чином, варто розглянути можливість використання змінних кольорів ламп.

Яке стельове освітлення для вітальні?

Вони дуже добре підходять для освітлення стелі у великих інтер’єрах. Пропозиції IKEA включають дуже простий, аскетичний дизайн, а також світильники, стиль яких багато натхненний гламуром.

У вітальні варто подбати про центральне джерело світла. Його можна підкріпити настінним освітленням у вигляді настінних світильників і торшерів.

Стельове освітлення
Мінімальна ціна: 1230 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Стельове освітлення" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Стельове освітлення, а також будь-яких інших товарів з категорії Лампи та світильники до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Стельове освітлення?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Стельове освітлення?

Хіти продажу товарів у категорії Стельове освітлення можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Стельове освітлення"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email