Продукція за

Товари інтелектуального освітлення

Розумне освітлення – це збірна назва для інноваційних освітлювальних рішень, спрямованих на економію грошей та електроенергії. Світло сяє там, де воно дійсно потрібно і коли ми цього хочемо. І якщо ми забудемо вимкнути лампу перед виходом з дому, нічого страшного – ми можемо зробити це дистанційно. Так само ми можемо використовувати інтелектуальне освітлення, щоб удавати, що ми вдома, коли нас немає. Все, що вам потрібно, це підключення до Інтернету.

145 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
145 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
145 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Лампи, керовані телефоном - так можна використовувати розумне освітлення

Завдяки вбудованому освітленню ви можете керувати ним за допомогою мобільного додатку на смартфоні. Перебувати вдома, щоб вмикати та вимикати світло, більше не потрібно. Ви не любите повертатися додому в темний будинок, особливо взимку? Увімкніть світло, перш ніж дістатися до нього, наприклад, у поїзді або перед тим, як вийти з автомобіля.

Прості у використанні лампочки, керовані смартфоном, можна ввімкнути будь-коли. Так само ви можете керувати  світлодіодними стрічками, а встановлені в них світлодіодні лампи подбають про ваш рахунок за електроенергію.

Розумні лампи з датчиком – світло, яке вмикається самостійно

Зручність у поєднанні з безпекою - інтелектуальні світильники з вбудованим датчиком руху включатимуться самі, коли ви пересуватиметесь по дому. Більше ніяких постійно палаючих лампочок на сходах або постійного забування вимкнути світло у вітальні. Розумні лампи не тільки самі вмикаються, а й самі вимикаються.

Де розумне освітлення стане в нагоді

Інтелектуальне освітлення – це універсальне рішення, яке буде працювати в різних будинках, як одноквартирних, так і багатоквартирних. Інтегроване освітлення також можна використовувати в маленьких квартирах і великих квартирах. Найбільша його перевага - легкий доступ і відносно низька вартість. IKEA пропонує інтелектуальне освітлення та лампи, керовані смартфоном, за дуже вигідними цінами.

Товари інтелектуального освітлення
Мінімальна ціна: 195 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Товари інтелектуального освітлення" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Товари інтелектуального освітлення, а також будь-яких інших товарів з категорії Розумний дім до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Товари інтелектуального освітлення?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Товари інтелектуального освітлення?

Хіти продажу товарів у категорії Товари інтелектуального освітлення можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Товари інтелектуального освітлення"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email