Меблі для кафе

Меблі для кафе є невід'ємною частиною обладнання будь-якого приміщення. Правильно підібрані – вони дозволять вам створити дружній і комфортний простір для ваших клієнтів. Крім того, вони допоможуть вашим співробітникам працювати ефективно та заощадять їм багато часу. Як це можливо? Перевірте, як вибрати найкращі меблі для кафе.

22 шт.
Сортувати у порядку зменшення

22 шт.
Сортувати у порядку зменшення

22 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Меблі для кав’ярні – на що звернути увагу при виборі обладнання для свого приміщення?

Клубні крісла, барні стільці та стільці, або високі табурети - в IKEA ви знайдете меблі, які не тільки функціонально облаштують все ваше приміщення, але й забезпечать комфорт ваших клієнтів. Вибираючи окремі одиниці обладнання, пам’ятайте, що їх розмір дозволить вільно пересуватися по кафе як співробітникам, так і гостям. 

Меблі для кафе також повинні бути функціональними. Якщо у вас сезонний ресторан, вибирайте комплекти столів і стільців, які можна легко скласти і зберігати в сухому і безпечному місці під час перерв. Крім того, пам'ятайте, що меблі для кафе піддаються інтенсивній експлуатації. Тому вибирайте матеріал, який буде міцним і зносостійким, а також легким у догляді. Це однозначно покращить роботу відповідальних за порядок у приміщеннях. 

Меблі для кафе спеціального призначення

Меблі для кафе призначені не лише для сидіння чи прийому їжі. Іноді потрібно зберігати там додаткові кавові та чайні аксесуари або створити тематичну композицію. На щастя, в IKEA ви знайдете меблі для кафе для особливих завдань. Деякі столики оснащені спеціальними гачками для підвішування сумок або верхнього одягу, а крісла мають підніжки, що робить сидіння комфортним. 

Ви організовуєте вечірку для своїх клієнтів? Вибираючи меблі для кафе в ІКЕА, ви можете бути впевнені, що кожному знайдеться зручне місце. Все, що вам потрібно зробити, це поставити довгі прямокутні столи TOMMARYD один біля одного. Важливо те, що ви можете з’єднати будь-яку кількість стільниць і створити правильну композицію за мить.

Меблі для кафе
Мінімальна ціна: 907 грн
Rating
4.7 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Меблі для кафе" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Меблі для кафе, а також будь-яких інших товарів з категорії Меблі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Меблі для кафе?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Меблі для кафе?

Хіти продажу товарів у категорії Меблі для кафе можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Меблі для кафе"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email