Продукція за

Кава та чай

Чай або кава стають ще смачнішими, якщо пити їх зі спеціальних чашок або кухлів на кожен випадок. А з нашими заварювальними чайниками, термосами та іншими аксесуарами у вас буде все потрібне, щоб організувати сніданок у ліжко чи філіжанку кави вдень.

249 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
249 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
249 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Аксесуари для кави та чаю

Важко уявити будинок без аксесуарів, які дозволяють варити і пити ароматну каву або чай. Тому вони не повинні бути відсутніми на жодній кухні, як і кухонні ножі, точила та обробні дошки.

Чайні аксесуари

Одним з найпопулярніших чайних аксесуарів  є чашки. З огляду на людей, прив’язаних до речей, кухоль був розроблений  із польовошпатової порцеляни, що робить її ударостійкою та, отже, дуже довговічною. Ви можете вибрати глечики, які підходять за кольором і стилем до чашок. Неодмінним елементом при заварюванні чаю є ситечко, яке можна повісити на край чашки.

Кавові аксесуари

Кавові чашки доступні в простих і незмінних наборах, які ідеально впишуться в будь-який простір. Ви також можете вибрати глечик для молока, щоб створити цілісну композицію. Пропозиція IKEA включає всі аксесуари для кави, необхідні для насолоди. 

Заварки, термоси

Практичним рішенням є заварка для чаю, з якої ви можете безпосередньо подавати настій своїм гостям. Він функціональний і естетичний. Одним з найбільш часто вибираних покупцями є кавоварка з нержавіючої сталі на 6 чашок. Також корисним аксесуаром на кожній кухні є термоси

Кава та чай
Мінімальна ціна: 52 грн
Rating
4.8 / 13 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Кава та чай" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Кава та чай, а також будь-яких інших товарів з категорії Посуд та приготування їжі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Кава та чай?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Кава та чай?

Хіти продажу товарів у категорії Кава та чай можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Кава та чай"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email