Інтегровані світильники

Кухонне освітлення, підвішене над шафами (або приховане під ними), допомагає створити потрібну атмосферу, підвищує функціональність кухні та підкреслює її дизайн. Світлові стрічки, точкові світильники та підсвічування шаф, виготовлені за світлодіодною технологією, ідеально доповнюють кухонний декор, але, перш за все, дозволяють краще все бачити.

68 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
68 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
68 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Світлодіодні освітлювальні стрічки дозволяють вам бути креативними, коли справа стосується освітлення будівель. Ви можете встановити світлодіодну стрічку скрізь, де вам потрібне додаткове джерело світла - у шафах і книжкових полицях, під ліжком, за телевізором, у ящиках чи шафах для одягу, або будь-де, де трохи світла допоможе освітлити простір. 

Світлодіодні світлові стрічки мають кілька функцій, які стають у пригоді, коли додають освітлення всередину або навколо меблів. Світлодіодна стрічка не виділяє багато тепла, що робить її безпечною для використання в закритих приміщеннях, таких як ящики або шафи. Ще однією перевагою є те, що світлодіодні лампи споживають менше енергії, ніж лампи розжарювання - на практиці світлодіодні стрічки служать до 20 разів довше.

Дизайн інтер'єру з гнучкими світлодіодними стрічками освітлення

Внесіть стиль і атмосферу у свій дім за допомогою наших світлодіодних освітлювальних стрічок - простий і доступний спосіб досягти чудового ефекту. Підкресліть зображення, створіть атмосферний простір на столі або підсвітіть вміст шафи за допомогою наших універсальних світлодіодних стрічок. 

Світлодіодна стрічка є дуже гнучким джерелом світла, оскільки її можна прикріпити практично будь-де за допомогою двостороннього скотчу. Деякі з наших світлодіодних стрічок також можна обрізати на потрібну довжину, щоб підходити саме там і коли ви хочете. Якщо вам потрібна довша світлодіодна стрічка, ніж та, що є в нашому асортименті - у нас є такі, які можна з'єднати разом, до чотирьох окремих елементів - в одну пряму лінію або у формі L. Це дає вам можливість створити власне ідеальне освітлення Для ще більшої гнучкості ви також можете скористатися світлодіодними лампами з регулюванням яскравості. У нас є світлодіодні стрічки з регулюванням яскравості, які дуже добре підходять для кухонних стільниць. Ви можете вибрати між потужним яскравим освітленням під час приготування страв або м’яким фоновим освітленням під час вечері.

Розумне освітлення

Інший варіант, який ви можете дослідити, це використання світлодіодних світлових стрічок із розумним шлюзом. За допомогою шлюзу ви можете підключити свої світильники до розумного помічника, наприклад Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant, Sonos та багатьох інших. Це дозволяє керувати освітленням за допомогою нашого інтелектуального додатку IKEA Home або голосом за допомогою одного з наших розумних помічників. Дізнайтеся більше про розумне освітлення тут .

Інтегровані світильники
Мінімальна ціна: 195 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Інтегровані світильники" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Інтегровані світильники, а також будь-яких інших товарів з категорії Освітлення до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Інтегровані світильники?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Інтегровані світильники?

Хіти продажу товарів у категорії Інтегровані світильники можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Інтегровані світильники"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email