Продукція за

Тканинні дивани

Бажаєте мати місце для відпочинку лише для себе чи поділитися ним із родиною та друзями? Незалежно від ваших уподобань щодо відпочинку, ви знайдете м’який диван своєї мрії в IKEA. Комфортні сидіння, акуратні розміри та матеріали, які витримують багато чого – саме час шукати новий м’який диван!

558 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
558 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
558 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Кімната на 2 або 3 особи…

Кожен, хто вдома, заслуговує на почесне місце на дивані, тому тут ви знайдете м’які дивани, адаптовані не лише до розмірів кімнати, але й до потреб ваших близьких. Розташуйтесь зручніше на компактному 2-місному дивані з м’якою оббивкою, який можна без зайвих суєт розмістити в маленькій вітальні. У вашому пакеті є ще хтось? М’які 3-місні дивани забезпечують достатньо місця для відпочинку під час сімейних зустрічей і вечірніх кіносеансів. Вирішіть, м’якше чи жорсткіше сидіння вам більше подобається.

…а може, м’який диван для всієї команди?

Один модуль праворуч, два ліворуч. Або навпаки - найкраще в м'яких диванах з модулів те, що їх можна комбінувати і складати як завгодно. Більше ніяких суперечок про простір – кожен домочадець і гість знайде гідний диван, на якому можна розміститися. А при необхідності в майбутньому можна розширити м'який диван додатковою секцією. Розумний і зручний. Дивіться стильні м’які шезлонги, які можуть стояти окремо або приєднуватися до дивана.

М’які дивани та кушетки – не тільки красиво, але й практично

Важливим орієнтиром при його виборі є колір дивана. На щастя, більшість м’яких диванів в ІКЕА мають кілька тканин на вибір, тож ви можете вибрати відтінок і фактуру своєї мрії. Як щодо практичності матеріалів? Ви можете зняти чохли з м’яких диванів і випрати їх або замінити на нові, коли колір вам набридне або трапиться інцидент, пов’язаний з розлиттям напою. Однією з функціональних особливостей тканин є терморегуляція - влітку вони не нагріваються, а взимку зберігають приємне тепло. Вам обов'язково потрібно перевірити це. Бажаєте додатково зручно підтримувати ноги? Подивіться на практичні підставки для ніг і м’які пуфи для диванів   – розслабтесь і розслабтеся на власних умовах.

Тканинні дивани
Мінімальна ціна: 11596 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Тканинні дивани" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Тканинні дивани, а також будь-яких інших товарів з категорії Дивани до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Тканинні дивани?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Тканинні дивани?

Хіти продажу товарів у категорії Тканинні дивани можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Тканинні дивани"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email