Продукція за

Тканинні пуфи та підставки для ніг

Один предмет меблів, нескінченно багато застосувань. Використовуючи м’які пуфи та підніжки, ви вдало перетворите кімнату та додасте їй характеру – саме так, як вам хочеться. М’які пуфи добре поєднуються з іншими меблями, наприклад, зручним м’яким кріслом або диваном, або окремо. У кожному варіанті вони покращать естетику інтер’єру та підкреслять його затишок.

116 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
116 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
116 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Овальні, циліндричної форми, з довгим і вузьким або коротким і широким горлом, виготовлені з кольорового скла, кераміки або навіть емальованої сталі – вази для квітів IKEA доступні в багатьох кольорах і формах. Вони чудово підкреслюють красу квітів, але несуть і декоративну функцію. Сучасна ваза чудово виглядає як прикраса сама по собі.

Вази для квітів

Сучасна ваза виконує вдома дві функції: практичну (дозволяє квітам залишатися у воді і таким чином залишатися свіжими) і декоративну, адже сучасні вази прикрашають приміщення, навіть коли вони порожні. Скляні вази доступні в багатьох кольорах. Їхні форми однаково цікаві. Ваза у формі циліндра доступна в комплекті з трьох ваз, що відрізняються діаметром і висотою. Це дає можливість заховати їх одне в одне.

Декоративні вази

В ІКЕА ви знайдете різноманітні декоративні вази, які підкреслять стиль і характер вашої квартири. Бузкова ваза чудово виглядає без квітів, як і ваза з пігментними крапками. Живі рослини можна замінити декоративними наклейками  з мотивом півонії або папороті. Хочете поставити вазу на підвіконня? Обов'язково вибирайте декоративні карнизи і жабо .

Тканинні пуфи та підставки для ніг
Мінімальна ціна: 767 грн
Rating
4.4 / 3 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Тканинні пуфи та підставки для ніг" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Тканинні пуфи та підставки для ніг, а також будь-яких інших товарів з категорії Пуфи та табурети для ніг до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Тканинні пуфи та підставки для ніг?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Тканинні пуфи та підставки для ніг?

Хіти продажу товарів у категорії Тканинні пуфи та підставки для ніг можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Тканинні пуфи та підставки для ніг"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email