Шафи для ванної

Ванна - це одночасно і особистий, і загальний простір. Наші рішення для зберігання полегшать ранкові збори для всіх членів сім'ї. У нас є для цього шафи, стелажі та полиці, причому у різних стилях та різних розмірів.

144 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
144 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
144 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ванна кімната має бути місцем для відпочинку та розслаблення, нашим особистим спа-центром, де ми можемо насолодитися спокоєм, прийняти приємну очищувальну ванну чи гарячий душ. Щоб мати можливість повноцінно відпочити, нам потрібне впорядковане та безладне середовище.

Ось тут і з’являються меблі для ванної кімнати, де ви можете зберігати всі необхідні речі та додати нотки стилю своєму заспокійливому декору. Створіть бажану тиху атмосферу з шафою для ванної кімнати IKEA.

Рішення для організації простору

Меблі для ванної кімнати мають надзвичайну силу: вони тримають усе, що вам потрібно, під рукою, але подалі. Регульовані полиці також допоможуть упорядкувати все всередині меблів.

Це означає, що у вас може бути одна полиця, призначена для ранкової процедури, а друга — для вечірньої, або ви можете мати окремі полиці для кожного члена сім’ї, або ви можете зберігати засоби для чищення зубів на полиці, засоби для волосся — на полиці. інше, а креми та лосьйони на третину. Ось у чому принадність: організація меблів у ванній залежить тільки від вас.

Великий вибір меблів для ванної кімнати

Меблі для ванної кімнати - це не просто ємний елемент, він може внести свій внесок у стиль і дизайн однієї з найважливіших кімнат у будинку. Ось чому ми пропонуємо широкий вибір меблів для ванної кімнати багатьох стилів, розмірів і кольорів. Якщо у вас виникли труднощі з вибором, ми вам допоможемо: просто продовжуйте читати.

Де вам потрібно більше місця?

Ви хочете, щоб предмет меблів був над раковиною, чи віддаєте перевагу нижче? Або, можливо, вам потрібен окремо стоячий високий блок? У нас є широкий асортимент усіх цих видів. Отже, щоб звузити вибір, почніть з того, що вирішите, де ви хочете розмістити меблі.

Тумба для ванної кімнати з дзеркалом над раковиною

Бажаєте класичну дзеркальну шафу над раковиною? Наша порада полягає в тому, щоб створити симетричний і єдиний вигляд у ванній кімнаті, вибравши предмет меблів такої ж ширини, що і раковина.

Глибина раковини також допоможе вам звузити вибір. Якщо він неглибокий, вам знадобиться предмет меблів, який не виступає надто далеко від стіни, інакше ви ризикуєте бити головою щоразу, коли нахиляєтеся над раковиною, тому уважно знімайте свої вимірювання та перевіряйте детальну інформацію про конкретну розміри кожного продукту, перш ніж прийняти рішення.

Місце під раковиною

Ще одне хороше рішення, щоб все було акуратно і додало стилю, - вибрати тумбу під раковину. Він не займає більше місця, ніж проста раковина, але допомагає зберігати ваші речі зручніше, а також покращує зовнішній вигляд кімнати, приховуючи труби.

Окремо стоїть або настінний

Завдяки широкому вибору навісних і високих шаф, як окремо стоячих, так і настінних, ви знайдете ідеальну шафу для будь-якої ванної кімнати. Таким чином ми можемо допомогти вам, навіть якщо ваші потреби в просторі з часом змінюються. Використовуйте стіни вашої ванної кімнати за допомогою настінних підвісних шаф, ідеального рішення для невеликих ванних кімнат.

З іншого боку, якщо у вас достатньо місця, висока полиця для ванної може вмістити багато речей, при цьому ефективно використовувати простір. Він може містити всі необхідні речі або стати новим домом для ваших   улюблених аксесуарів для ванної  чи деяких декоративних деталей.

Шафи для ванної
Мінімальна ціна: 2072 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Шафи для ванної" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Шафи для ванної, а також будь-яких інших товарів з категорії Меблі для ванної кімнати до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Шафи для ванної?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Шафи для ванної?

Хіти продажу товарів у категорії Шафи для ванної можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Шафи для ванної"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email