Продукція за

Вовняні ковдри

Влаштовуйтесь зручніше, загорнувшись у затишну вовняну ковдру! Натуральна шерсть має гарні теплоізоляційні властивості. Вона добре поглинає вологу, залишаючись при цьому сухою на дотик. Крім того, такі ковдри можна прати в пральній машині при 40 C, що значно спрощує догляд за постільним приладдям (зверніть увагу: ковдри серії ОЛІВМОЛЛА можна піддавати тільки професійному хімічному чищенню).

12 шт.
Сортувати у порядку зменшення

12 шт.
Сортувати у порядку зменшення

12 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Існують різні види пухових ковдр. Одні тепліші та важчі, інші холодніші та легші. Хороша пухова ковдра повинна бути виготовлена ​​з дихаючого матеріалу, здатного відводити вологу від тіла і підтримувати постійну рівномірну температуру під час сну. У кожного з нас є своя «ідеальна ковдра» за вагою, розміром і ступенем тепла. У нашому асортименті ви знайдете широкий вибір пухових ковдр на будь-які потреби.

Літні ковдри: ковдра на кожен сезон?

Навесні та влітку температура вища, і звичайна ковдра надто тепла вночі. Навіть якщо хороша ковдра пропускає повітря і вбирає вологу, її ступінь ізоляції занадто ефективна для літа. Хорошим рішенням буде мати на літо більш прохолодну ковдру, яка гарантує вам обволікаючий комфорт ковдри, але без перегріву тіла. Виберіть одну з наших легких ковдр, якщо ви схильні потіти в більш помірні ночі.

Виберіть матеріал і набивку

Окрім ступеня теплоти вашої ковдри, ви також можете вибирати між різними наповнювачами: кожен матеріал має особливі характеристики та переваги.

Пухові ковдри із суміші бавовни, поліестеру, ліоцелю та поліпропілену.

Деякі з наших ковдр наповнені м’якими волокнами бавовни, поліестеру та/або поліпропілену. Ці волокна легкі та легко зберігають свій об’єм та ізоляційну здатність. Вони пропускають повітря і допомагають тілу підтримувати рівномірну температуру протягом ночі. Пухові ковдри зі змішаних волокон можна прати при високих температурах для ефективного видалення пилових кліщів.

Перо і пух

Перо і пух є чудовими ізоляторами. Пухово-пір'яна ковдра ефективно зігріває тіло, залишаючись при цьому легким, пухнастим і м'яким. Його можна прати при високих температурах, щоб знищити пилових кліщів, і навіть можна сушити в сушарці.

Вовняні ковдри
Мінімальна ціна: 1816 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Вовняні ковдри" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Вовняні ковдри, а також будь-яких інших товарів з категорії Ковдри до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Вовняні ковдри?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Вовняні ковдри?

Хіти продажу товарів у категорії Вовняні ковдри можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Вовняні ковдри"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email