Продукція за

Ковдри

Наші пухові ковдри відрізняються за ступенем теплоти і типом наповнювача, тому ви можете вибрати той, який вам найбільше підходить. Неважливо, чи любите ви теплішу чи прохолоднішу постільну білизну, який наповнювач ви віддаєте перевагу – перо та пух чи сучасний і легкий у чищенні ліоцелль – у нас ви легко знайдете ковдру, необхідну для міцного сну. Надобраніч!

72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ковдри

Ідеально підібрана ковдра, як і подушки, є запорукою комфорту та зручності під час сну. Ви віддаєте перевагу товстішим чи тоншим ковдрам ? Ви віддаєте перевагу натуральним наповнювачем, наприклад, пір’ю чи пуху, чи синтетичним – зручним у догляді, екологічним та зручним для алергіків? Незалежно від того, яку ковдру ви виберете, у нашому асортименті є відповідна постільна білизна,  дитяча та .

Пухова ковдра

Легка, пухнаста і повітряна пухова ковдра забезпечить вам міцний сон завдяки чудовій теплоізоляції. Не дає тілу перегріватися, тому підходить як для холодних, так і для теплих місяців. Пухова ковдра 150 × 200 см — стандартне рішення для двох осіб. А якщо ваші діти наполегливо застрибнуть у ліжко, наша пропозиція також включає ковдру 200 × 200 см .

Пухова ковдра

Правильно підібрані ковдри дозволяють регулювати температуру під час сну в залежності від погоди і пори року. Пухова ковдра менш тепла, ніж пухова, тому вона краще підходить для теплих місяців.

Ковдри
Мінімальна ціна: 259 грн
Rating
5.0 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Ковдри" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Ковдри, а також будь-яких інших товарів з категорії Текстиль для спальні до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Ковдри?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Ковдри?

Хіти продажу товарів у категорії Ковдри можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Ковдри"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email