Серія LIATORP IKEA

У серії LIATORP представлені дерев'яні меблі в традиційному стилі, що нагадують заміський котедж, але виготовлені з сучасних матеріалів (легших і доступніших). Тонкі деталі, такі як точені ніжки або витончене тиснення, є невід’ємною частиною функціонального дизайну полиць, столів та інших елементів серії LIATORP.

Товари, що відповідають пошуку відсутні.

Популярні меблі з серії LIATORP

Ідилічний стиль із сучасним відтінком? Це можливо! IKEA LIATORP - це меблі, призначені для любителів тихої, сільської атмосфери.

 

Тут ви знайдете красиві скляні полиці та вітрини LIATORP, які чудово демонструватимуть вміст, що зберігається. Засклені вітрини завжди вражають своєю вишуканістю, а практична перевага – захист від пилу.

 

У пропозицію також входить тумба під телевізор із корисними ящиками. Це чудовий приклад того, як можна поєднати традиційний дизайн із сучасним призначенням. Також подбали про наявність спеціального отвору в задній стінці шафи для кабелів.

 

Столи та лавки – дуже зручні елементи, які повинні бути в кожній вітальні. Унікальність столів ЛІАТОРП полягає в скляній стільниці. Подібне рішення було застосовано у випадку лавки ЛІАТОРП .

 

Настінні полиці зазвичай обмежуються однією простою поверхнею у формі дошки. Стелаж LIATORP - це красива, вишукана композиція, яка сама по собі є оригінальною прикрасою. Комплект доповнений стильною тумбою LIATORP, письмовим столом LIATORP та шафою LIATORP .

 

Кольори та призначення меблів ЛІАТОРП

Білі меблі все частіше використовуються для облаштування віталень. Білий колір підкреслює традиційний стиль і дозволяє перетворити будь-яке приміщення в атмосферний і затишний інтер'єр, в даному випадку нагадує знатний сільський будинок. Незвичайною ідеєю може стати розміщення меблів для вітальні на кухні. Особливо ефектно в цій ролі підійдуть книжкові шафи, вітрини та серванти серії Liatrop . Полиця LIATORP також є ідеальним кухонним аксесуаром .

 

Вітальня в стилі ЛІАТОРП

Білий колір є беззаперечною королевою інтер’єрної моди останніх років. Створіть романтичну композицію LIATORP, поєднавши меблі з пастельними тонами стін і аксесуари, такі як пухнасті подушки, живі квіти та м’які тканини.

 

Домогтися романтичної, сільської вітальні можна, доповнивши білі меблі аксесуарами з дерева, шкіри, лози або інших натуральних матеріалів, а також акцентами синього, світло-зеленого і пастельно-жовтого кольорів. Аранжування також чудово підкреслять лляні елементи, свічки та квіткові мотиви. Альтернативою модному білому є сірий комплект LIATORP . Менш популярний, більш темний колір допоможе створити більш витончений декор, зберігаючи при цьому ідилічну атмосферу.

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":