Продукція за

Журнальні та приставні столи

Лавки у вітальні – разом з диваном – є центром домашньої зони відпочинку, тому займають почесне місце у вітальні. Тому варто подбати про те, щоб вони не тільки добре впоралися зі своєю роллю, але і привернули увагу. Якщо вітальня також служить місцем, де ви приймаєте їжу, столи у вітальні повинні відповідати зовнішньому вигляду використовуваного обіднього столу - тоді розташування виграє послідовність.

284 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
284 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
284 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Лавки для вітальні - багатоликі меблі

Столик у вітальні, безсумнівно, асоціюється з меблями, на які можна поставити чашку кави або пульт від телевізора. Насправді лавки можуть відігравати набагато більшу роль, якщо ви їм це дозволите. Розумні полиці та шухляди можна використовувати як додаткову зону для зберігання, і їх ніколи не буде забагато. Велика поверхня стільниці IKEA дозволить комфортно витягнути ноги, якщо у вас немає зручних підставок для ніг і спеціально призначених для цього пуфів .

Елегантний дует: два столики ІКЕА в одному місці

Два столики IKEA в дуеті дають вам вдвічі більше місця для дрібниць, які ви хочете завжди мати під рукою, тож вам не доведеться без потреби вставати зі зручного дивана. Хоча ви можете зібрати такий набір самостійно, у вас також є готові пропозиції щодо двомісних столів для кімнати, сконструйованих таким чином, щоб вони створювали привабливе ціле. Не забудьте про додаткові аксесуари, які підкреслять естетику столів у вітальні, наприклад, барвисті серветки та підставки .

Допоміжні столи IKEA для спеціальних завдань

Коли лавки для вітальні недостатньо, варто забезпечити собі додаткову допомогу. Приставний столик тут ідеально підійде і задовольнить ваші потреби в багатьох сферах. Якщо ви багато читаєте, це стане зручною бібліотекою з назвами на наступні тижні. У свою чергу, при віддаленій роботі додаткова, більш висока кімнатна лава замінить зручну підставку чи столик для ноутбука, дозволяючи створити комфортну офісну зону на дивані.

Консолі – витончені столики для вітальні

Консольний столик – один із тих предметів меблів, який може стати будь-яким завгодно. Їх призначення залежить від контексту. У вітальні такі столи найчастіше використовують як вітринні меблі. Що? Сімейні фотографії, рослини в горщиках, декоративні пляшки з-під алкогольних напоїв або сувенірні дрібнички з подорожі. Таким чином, ви маєте повну свободу в оформленні такого столу для своєї кімнати.

Журнальні та приставні столи
Мінімальна ціна: 507 грн
Rating
4.6 / 20 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Журнальні та приставні столи" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Журнальні та приставні столи, а також будь-яких інших товарів з категорії Столи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Журнальні та приставні столи?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Журнальні та приставні столи?

Хіти продажу товарів у категорії Журнальні та приставні столи можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Журнальні та приставні столи"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email