Продукція за

Настінні полиці та шафки

Полиця може перетворити порожню стіну в персональну галерею. На підвісній полиці можна виставити колекцію книг, святкових сувенірів або порцелянових чашок. Незалежно від вашої мети, ви знайдете в ІКЕА полиці широкого вибору стилів, розмірів і оздоблення. Тому неважливо, чи шукаєте ви крихітну підвісну полицю для прикрас або масивну настінну полицю для рослин у горщиках – тут ви знайдете все, що вам потрібно.

276 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
276 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
276 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Полиця для скарбів, якими хочеться милуватися щодня

Настінна полиця - це предмет меблів, який перетворює порожній простір в особистий куточок емоцій. На відкритих навісних полицях можна виставити фотографії в рамках, улюблені кактуси або красиві свічники. Звичайно, ви можете розглядати полицю для своєї кімнати як практичний предмет меблів для зберігання речей. Наприклад, простір під стелею – чудове місце для навісних настінних полиць, куди можна поставити декоративні картонні коробки, наповнені речами, які чекають свого сезону. Дивіться також книжкові шафи, якщо вам потрібні додаткові меблі в стилі, який відповідає полицям.

Полиця без видимого кріплення або на стильних кронштейнах?

Декоративні настінні полиці мають декоративні кронштейни в сучасному або традиційному стилі. Ви віддаєте перевагу полицям, які висять на дерев’яних або сталевих опорах? Деякі тримачі є двосторонніми, тому їх можна встановити над або під полицею відповідно до вашого простору. Також є полиці без видимих ​​кріплень, які виглядають як приклеєні до стіни. Вони можуть стати чудовим рішенням у приміщеннях, де важливий кожен сантиметр місця для зберігання. 

Полиця на стіні, полиця над столом або висувний ящик

Якщо ви хочете тримати набагато більше особистих речей на настінній полиці, розкладіть їх по коробках, кошиках, відділеннях - настінні полиці IKEA мають багато помічників для організації. Як щодо підвісних ящиків? Або місткі стелажі, підвішені до стелі? А може, вам потрібна полиця над столом, де ви зможете сортувати папери та офісне приладдя? Або полиці для дітей ? Ви можете знайти всі меблі в ІКЕА - готові або комбіновані підвісні полиці, які чекають, коли їх заселять.

Настінні полиці та шафки
Мінімальна ціна: 19 грн
Rating
5.0 / 5 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Настінні полиці та шафки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Настінні полиці та шафки, а також будь-яких інших товарів з категорії Стелажі та книжкові шафи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Настінні полиці та шафки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Настінні полиці та шафки?

Хіти продажу товарів у категорії Настінні полиці та шафки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Настінні полиці та шафки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email