Продукція за

Серія LACK IKEA

Додати індивідуальний штрих до інтер’єру не проблема, якщо у вас є відповідні меблі, наприклад полиці та столи LACK. Ставтеся до своєї стіни, як до нефарбованого полотна, і НЕ БУДЬТЕ меблів, як пензля майстра. Завдяки прихованому кріпленню полиць ви маєте повну свободу. Що б ви не вирішили зробити, це точно буде щось особливе.

41 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
41 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
41 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Меблі з серії Lack

Одним із основних продуктів IKEA є столи Lack . Ви можете вибрати між прямокутним і квадратним варіантами. Простий дизайн і наявність декількох кольорів дозволяють легко підібрати столи IKEA Lack до будь-якого інтер'єру. Базова модель столу Lack зазвичай використовується як обладнання для спальні, вітальні або дитячої кімнати в якості першого столу для малюка.

 

Маленькі тумби під ТВ Lack також заслуговують бути відзначеними в категорії тумби під ТВ . Незважаючи на невеликі розміри, в них можна розмістити багато додаткового обладнання, наприклад, ігрову консоль або DVD-плеєр. 

 

Практичні настінні полиці також можуть доповнити будь-яку кімнату . Це найпростіший спосіб додати додатковий простір для зберігання. Розташування полиць Lack пропонує багато можливостей завдяки кільком розмірам і простому стилю. Особливою популярністю користується біла полиця Lack . Також варто звернути увагу на унікальну вузьку настінну полицю Lack, що складається з безлічі маленьких поличок. Це може бути ідеальним місцем для демонстрації ваших улюблених дрібничок або квітів.

 

Кольори та розміри столів Lack

Найпопулярніші столи з серії IKEA Lack мають квадратну стільницю розміром 55 × 55 см. Вони доступні в базових кольорах: білий, чорний і натуральне дерево. Особливо цікаво виглядає біла модель із зеленим верхом. Пропозиція також включає більші розміри столів Lack, наприклад, з додатковою полицею під стільницею. Також є комплекти з двох столів. Вони розроблені таким чином, що меншу модель можна легко заховати під більшу та витягнути за потреби. Столи також можуть стояти окремо, абсолютно незалежно один від одного. Ви можете вибрати комплект у приглушеному сірому кольорі або віддати перевагу контрастному поєднанню чорного та білого.

 

Кольори та розміри тумби під телевізор Lack

Тумби TV Lack доступні в декількох варіантах. Найкомпактніша модель має розміри 90 × 26 × 45 см. Вільний простір позаду столу дозволяє вільно підключати кабелі. Ви можете вибрати між білим і чорним.

Серія LACK
Мінімальна ціна: 260 грн
Rating
4.6 / 15 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":