Продукція за

Серія FJÄLLBO IKEA

Ми представляємо серію меблів FJÄLLBO, де промисловий дизайн і функціональність поєднуються рука об руку. Чорна сталь і масив сосни надають їм сільського, але сучасного характеру. У серію входять полиці, письмовий стіл, стіл і підставка під телевізор, які додадуть вінтажного шарму будь-якій кімнаті у вашому домі.

14 шт.
Сортувати у порядку зменшення

14 шт.
Сортувати у порядку зменшення

14 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Вироби із серії FJÄLLBO

Полиці FJÄLLBO доступні в декількох варіантах, що відрізняються зовнішнім виглядом і розміром. Їх ажурна структура ідеально підходить для демонстрації всіх предметів, якими ви хочете похвалитися.

 

Якщо вам подобаються традиційні столи, ви можете обрати стіл FJÄLLBO . Розмір її дерев'яної верхньої частини 90 × 56 см, а під нею поличка з чорної сітки. Телевізійні тумби FJÄLLBO оснащені металевими сітчастими дверцятами спереду, завдяки чому техніка, розміщена на полицях, захищена від бруду. Задня частина тумби для телевізора FJÄLLBO не має форми, що забезпечує вільне проходження кабелів і проводів. Настінні полиці  витримані в стилі. Виготовлені з масивних дерев’яних дощок і металевих кронштейнів, вони ідеально доповнюють серію IKEA FJÄLLBO .

 

Розміри меблів FJÄLLBO

Тумби під телевізор IKEA FJÄLLBO доступні в двох варіантах. Менша модель має розміри 150 × 36 × 54 см. Більший FJÄLLBO RTV  має розміри 250 × 36 × 95 см і оснащений додатковим розширенням з одного боку, яке не закрите сіткою. Великі розміри шаф FJÄLLBO дозволяють легко розмістити все RTV обладнання в одному місці. Відкрийте для себе повну пропозицію IKEA щодо телевізійних меблів, полиць і настінних полиць.

 

Найменша полиця FJÄLLBO розміром 51 × 95 см має дві полиці, ви також можете вибрати двоспальний варіант цих меблів шириною 100 см.

 

Серія FJÄLLBO  також включає дві більші моделі стелажів з 4 полицями. Менший має розміри 51 × 136 см, а більший є його двомісним варіантом.

 

Метал і дерево в серії FJÄLLBO

Меблі FJÄLLBO унікальні завдяки поєднанню натурального матеріалу, масиву дерева, з металевою конструкцією. Кожна дерев’яна стільниця унікальна завдяки унікальному малюнку зерна.

 

 

Якщо розмістити меблі FJÄLLBO в більш строгому інтер’єрі, між бетонними або цегляними стінами, можна створити декор в індустріальному стилі. Проста форма цих меблів підійде до багатьох варіантів.

Серія FJÄLLBO
Мінімальна ціна: 1552 грн
Rating
3.8 / 3 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":