Продукція за

Офісні та комп'ютерні крісла

Яким має бути зручне робоче крісло? Офісні крісла повинні забезпечувати комфорт, тому що ви можете проводити довгі години сидячи. Вони повинні мати правильну форму і забезпечувати стабілізацію в кожному відділі хребта. Перегляньте стільці для роботи, навчання чи ігор. Вам більше до вподоби поворотні з колесами чи стоячі з ніжками?

186 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
186 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
186 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Настільні стільці вдома та комп’ютерні на роботі

В ІКЕА у нас є як офісні стільці для відкритого простору, так і стильні офісні стільці для роботи вдома. Перші зазвичай мають функції нахилу та регулювання висоти. Спинки виготовлені з повітряної, але міцної сітки. Зовнішній вигляд комп’ютерних крісел вдома може більше підходити до характеру квартири – наприклад, у них можуть бути сидіння-відра, оббиті текстилем. Також є дизайнерські дерев’яні обертові стільці. Не забудьте вибрати стильні подушки для стільців . Звичайно, ви можете використовувати офісне крісло і вдома - ви вирішуєте, на якому вам зручніше сидіти.

Крісло з підлокітниками чи без?

Письмові стільці можна регулювати в багатьох площинах. Підлокітники стабілізують ваші лікті, коли ви працюєте за комп'ютером або підкорюєте нові рівні в грі. Деякі з них відкидаються разом зі спинкою, що дозволяє комфортно працювати навіть в напівлежачому положенні. Однак підлокітники не завжди потрібні. Для невеликих конференц-залів ви можете вибрати офісне крісло без підлокітників - так ви зможете розмістити більше місць за одним столом.

Ергономічні офісні крісла – високі, низькі, регульовані

Звичайно, в ІКЕА також були крісла під столом з регульованою висотою. На них буде зручно кожному, незалежно від зросту. Також доступні високі стільці для столів сидячи/стоячи. Ви можете сидіти або спиратися на них під час презентації - часта зміна робочого положення дає хребту трохи відпочинку. 

Настільні крісла без коліс

Це стереотип, що стільці повинні мати колеса. Іноді потрібні стільці для письмового столу, які стійко стоять на ніжках. Також у нас є неповоротні стільці, які чудово підійдуть, наприклад, у конференц-залі. Як щодо табуретів для сидіння або стояння біля стійки? Зміна позиції на роботі – розвантаження для хребта. Подивіться на цю категорію IKEA, і ви напевно побачите зручне крісло, яке ідеально підходить саме вам.

Офісні та комп'ютерні крісла
Мінімальна ціна: 907 грн
Rating
4.8 / 10 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Офісні та комп'ютерні крісла" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Офісні та комп'ютерні крісла, а також будь-яких інших товарів з категорії Стільці та офісні крісла до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Офісні та комп'ютерні крісла?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Офісні та комп'ютерні крісла?

Хіти продажу товарів у категорії Офісні та комп'ютерні крісла можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Офісні та комп'ютерні крісла"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email