Продукція за

Письмові та комп'ютерні столи

Вдало підібраний стіл стане вашим супутником під час довгих годин, проведених за роботою, іграми чи онлайн-шопінгами. Незалежно від призначення, парти ІКЕА забезпечують комфорт і мають багато зручностей, які полегшують організацію місця для роботи, навчання чи гри. Вам потрібен маленький письмовий стіл для найменшого домочадця? Чи є великий стіл для команди з кількох співробітників? Подивіться на IKEA. Якщо ви не знайдете ідеальний предмет меблів, ви можете спланувати його самостійно зі стільницями та основами - з нуля.

810 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
810 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
810 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Маленький стіл для роботи у вітальні чи великий стіл для конференц-залу?

У IKEA ми маємо гарні та вузькі столи, які можна розмістити в невеликому кутку, створивши таким чином компактний домашній офіс. Також доступні великі та довгі столи для конференц-залів. Що в них спільного? Такі зручності, як електронні системи проводки кабелів, регульовані ніжки та великі робочі поверхні – столи IKEA створені для ефективної роботи.

Зручні парти для дітей та підлітків

Правильно сформований стіл важливий в іграх. Він повинен забезпечувати підтримку ліктів і мати достатньо місця для екранів. У нас є столи для ігрових кімнат із заокругленими стільницями для забезпечення максимального комфорту під час використання клавіатури чи миші. Великі поверхні будуть корисні як для гри, так і для роботи. Дивіться також маленькі столи для дітей, які роблять навчання приємнішим.

Сучасні маленькі та великі письмові столи з можливістю регулювання висоти

У пропозиції є столи з автоматичним регулюванням висоти. Ви можете сидіти або стояти поруч з ними - зміна положення буде полегшенням для вашого хребта. Просто натисніть кнопку, і стіл переміститься у вибране положення. Бажаєте мати стильно обладнане робоче місце? Подивіться на комплекти столів і стільців з відповідним дизайном. Вам не підходить жоден стіл IKEA? Створіть свій власний, вибравши відповідну стільницю та підтримавши її ніжками, опорами або комодами. Є багато можливостей, тому рішення не завжди буде легким, але воно точно буде правильним.

Письмові та комп'ютерні столи
Мінімальна ціна: 91 грн
Rating
4.8 / 16 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Письмові та комп'ютерні столи" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Письмові та комп'ютерні столи, а також будь-яких інших товарів з категорії Столи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Письмові та комп'ютерні столи?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Письмові та комп'ютерні столи?

Хіти продажу товарів у категорії Письмові та комп'ютерні столи можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Письмові та комп'ютерні столи"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email