Продукція за

Кабелі та зарядні пристрої

Все частіше лунають голоси про те, що не можна підключати зарядні пристрої до мультимедійних пристроїв. Ось тут і з’являються кабелі та зарядні пристрої IKEA. Завдяки їм не виникає проблем із зарядкою телефонів і планшетів. Крім того, кабелі корисні для зарядки пристроїв з різними типами входів. Іноді неможливо обійтися без т. зв адаптери.

61 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
61 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
61 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

USB кабелі та зарядні пристрої – різні варіанти

Кабелі та зарядні пристрої IKEA корисні не лише для зарядки смартфонів. Аксесуари для телефонів і планшетів також часто потребують зарядки. В IKEA є дуже великий вибір різних варіантів зарядних пристроїв, особливо версій USB. Зі зрозумілих причин найпопулярнішими кабелями є USB-A — USB-B і USB-A — USB-C, але є й менш популярні варіанти, наприклад, USB-A — USB-micro, корисні, наприклад, для старих принтерів.

Подовжувачі та планки - з ними ви ніколи не залишитеся без розеток

Зростаюча кількість електричних пристроїв у домівках означає, що інколи не вистачає розеток для підключення всіх динаміків і аксесуарів для зарядки одночасно. Ця проблема поширена в готелях і пансіонатах, які не балують своїх гостей кількістю електричних контактів. Подовжувачі та планки з трьома або п'ятьма розетками вирішать цю проблему дуже швидко. Деякі моделі мають вбудований перемикач.

Індуктивні зарядні пристрої – сучасне рішення для розумного будинку

Розумний будинок не зовсім відповідає ідеї бездротової зарядки телефону, але слід визнати, що таке рішення виглядає більш інноваційним, ніж використання традиційних зарядних пристроїв.

Не всі мобільні пристрої можна заряджати за допомогою індуктивного зарядного пристрою IKEA. Перед покупкою варто переконатися, що виробник обладнання передбачає можливість зарядки без кабелю.

Кабелі та зарядні пристрої IKEA – про запас у кожному домі

Все частіше лунають голоси про те, що не можна підключати зарядні пристрої до мультимедійних пристроїв. Ось тут і з’являються кабелі та зарядні пристрої IKEA. Завдяки їм не виникає проблем із зарядкою телефонів і планшетів. Крім того, кабелі корисні для зарядки пристроїв з різними типами входів. Іноді неможливо обійтися без т. зв адаптери

Кабелі та зарядні пристрої
Мінімальна ціна: 117 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Кабелі та зарядні пристрої" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Кабелі та зарядні пристрої, а також будь-яких інших товарів з категорії Електроніка до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Кабелі та зарядні пристрої?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Кабелі та зарядні пристрої?

Хіти продажу товарів у категорії Кабелі та зарядні пристрої можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Кабелі та зарядні пристрої"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email