IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92
IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92 IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г 50504692 505.046.92

LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г

Артикул: 505.046.92

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 560 грн

Special Price 453 грн

/ 4 шт.

в 2 списках бажань

Акумуляторні батареї дозволяють заощадити гроші та зменшити відходи, особливо якщо ви часто використовуєте лужні батареї. Таким чином, ви більше не ризикуєте залишитися без енергії!

Подробиці

Розміри товару

Кількість в упаковці: 4 шт
Вага: 31 гр

Головні риси

Ви зменшите витрати та витрати, перейшовши на акумуляторні батареї, особливо якщо ви часто використовуєте традиційні лужні батареї. Крім того, у разі потреби у вас завжди будуть справні батареї!

Якщо ви часто використовуєте лужні батареї, ви можете заощадити гроші, зменшити витрати та зменшити вплив на навколишнє середовище, перейшовши на акумуляторні батареї LADDA.

Акумуляторні батареї LADDA можна використовувати в різних продуктах, і з точки зору стійкості вони найкраще підходять для продуктів з високим енергоспоживанням, таких як портативні колонки, іграшки, ліхтарики та камери.

Акумуляторні батарейки можна використовувати багато разів. Лужні батарейки — одноразові, їх слід утилізувати після використання.

Використовуючи акумуляторні батарейки, ви завжди матимете готові до використання батарейки для ваших приладів і вам не доведеться щоразу купувати нові.

LADDA ЛАДДА акумуляторні батарейки продаються зарядженими, їх можна заряджати до 500 разів.

Акумулятори LADDA 2450 мАг забезпечують приблизно на 30 відсотків більший час роботи, ніж акумулятори LADDA 1900 мАг.

Акумуляторна батарейка готова до роботи.

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 50504692
Ширина: 9 см
Висота: 2 см
Довжина: 11 см
Вага: 0.1 кг

Корисна інформація

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Тримайте батарейки в недоступному для дітей та тварин місці. Проковтування батарейки може мати летальні наслідки. Якщо подібне сталося, негайно зверніться по медичну допомогу.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Якщо проковтнули батарею або якщо існує підозра про те, що проковтнули батарею, потрібно негайно звернутись за медичною допомогою! Ковтання батареї може призвести до серйозних травм або смерті.

Не намагайтесь зарядити звичайні батарейки.

Заборонено змінювати форму, псувати, розбирати, відкривати або замикати батареї.

Тримайте батарейки подалі від джерел тепла, вогню та будь-якого типу рідини.

Якщо батарея протікає, слідкуйте, щоб речовина не потрапила на шкіру або в очі. Якщо ж речовина потрапить на шкіру або в очі, промийте великою кількістю води та зверніться за медичною допомогою.

Цей виріб має маркування на відповідність вимогам ЄС.

Використовуйте лише зарядний пристрій, призначений для заряджання акумуляторів.

Акумулятори LADDA можна заряджати, наприклад, зарядним пристроєм STENKOL або TJUGO.

Коли повністю заряджений, вийміть акумулятори з зарядного пристрою.

Дотримуйтесь маркування плюс (+) і мінус (-) полюсів і переконайтеся, що акумулятор правильно вставлено в зарядний пристрій або виріб.

Використовуйте лише батареї, що підходять для цього виробу. Не змішуйте нові та старі батарейки, різні типи або марки.

Батареї потрібно передавати на утилізацію відповідно до місцевого законодавства з питань охорони довкілля та переробки відходів.

Може знадобитися спеціальне поводження з відходами. Щоб отримати додаткову інформацію, зв’яжіться з місцевою владою.

Напруга:
1,2 В.

Ємність акумулятора:
2450 мАг.

Матеріали та догляд

Сталь, ПЕТ пластик

Характеристики

Артикул 505.046.92
Призначення Освітлення та електроніка
Комплект 4 шт.
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Розмір 2450 мА/г
Вага, кг 0.13

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна, HR06AA 1,2 В, 2450 мА/г

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Практичність
    Якість
    Ціна
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Акумуляторні батареї – чудова заміна для вас і планети

    Ми хочемо допомогти кожному насолоджуватися кращим повсякденним життям без шкоди для умов для планети та майбутніх поколінь. Кроком у цьому напрямку є наш новий асортимент акумуляторних батарей, які можна використовувати неодноразово. Переваги полягають у тому, що у вас завжди є справні батареї, і вам не потрібно так часто купувати нові, а також зменшує кількість відходів і негативного впливу на навколишнє середовище. Зручно вам, краще нам усім.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна на сайті Homezone - 453 грн.
    IKEA LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Батарейки та акумулятори" та замовити його за ціною 453 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Батарейки та акумулятори можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Батарейки та акумулятори на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару LADDA ЛАДДА Батарейка акумуляторна можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.