Продукція за

Меблі та аксесуари для геймерів

Гра ваша пристрасть? Перш ніж потрапити у віртуальний світ, подбайте про свій реальний простір. Комфортні ігрові меблі подбають про вашу ергономіку та правильну поставу. Завдяки опорам і підлокітникам навіть нічні ігри не зашкодять вашому хребту.

93 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
93 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
93 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ігрові меблі – чому воно того варте? 

Правильно підібрані ігрові меблі забезпечують комфорт і ергономічність при тривалому сидінні за комп'ютером. Завдяки цьому вони можуть знизити ризик виникнення болю в спині, шиї або плечах, який, на жаль, часто трапляється серед геймерів. Крім того, ігрові меблі, доступні в IKEA, також мають особливі функції. Завдяки їм ви можете легко відрегулювати стільці та поворотні крісла під свій зріст, а також відрегулювати спинку та підлокітники відповідно до ваших індивідуальних потреб. 

Вибираючи ігрові меблі, зверніть увагу на те, як ви будете зберігати обладнання. Важливо правильно розташувати кабелі та аксесуари, щоб ніщо не відволікало вас під час гри. Якщо вам не вистачає місця, виберіть додаткові полиці. Туди можна прибрати, наприклад, навушники або планшет. 

Ігрові меблі та естетика інтер'єру

Мати власну ігрову кімнату - мрія кожного геймера. На жаль, не завжди вдається оформити всю кімнату і підпорядкувати її на 100% виключно своєму захопленню. У такому випадку варто подумати про те, щоб облаштувати невеликий куточок і відокремити його, хоча б візуально, від решти кімнати. 

Як це зробити? Ігрові меблі можна приховати за світлодіодними стрічками та стрічками . Ці декоративні стрічки додатково подарують вам настрій віртуальних розваг. Вам потрібне додаткове освітлення, наприклад, для трансляції ігор? Настільні лампи вирішать вашу проблему. Однак вибирайте той, який має вбудовану опцію затемнення. 

Меблі та аксесуари для геймерів
Мінімальна ціна: 650 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Меблі та аксесуари для геймерів" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Меблі та аксесуари для геймерів, а також будь-яких інших товарів з категорії Меблі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Меблі та аксесуари для геймерів?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Меблі та аксесуари для геймерів?

Хіти продажу товарів у категорії Меблі та аксесуари для геймерів можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Меблі та аксесуари для геймерів"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email