Продукція за

Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА

Знайдіть портативну та доступну міні-кухню для своєї кухні SUNNERSTA. Ці plug-and-play побутові прилади ідеально поєднуються один з одним і ідеально виглядають разом. У нашому асортименті ви знайдете все від портативних індукційних варильних панелей до портативних міні-холодильників або морозильних камер. Ці портативні пристрої легко прибрати, коли вони вам не потрібні, звільняючи цінний простір на кухні. Ці пристосування також відмінно підходять для гостьових спалень, свекрух або квартир, що здаються в оренду, щоб зробити відпустку більш домашньою.

7 шт.
Сортувати у порядку зменшення

7 шт.
Сортувати у порядку зменшення

7 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Вам потрібен комплект постільної білизни на одну або дві особи? Ви віддаєте перевагу приємно прохолодну бавовну чи теплу фланель? У нашому асортименті представлені різні комплекти постільної білизни, які допоможуть швидко перетворити вашу спальню. Підковдра та наволочки, оздоблені декоративними ґудзиками та бантами, підкреслять ваш стиль.

Постільна білизна з фланелі

Приємна на дотик, виготовлена ​​з товстої бавовняної пряжі, фланелева постільна білизна забезпечить вам винятковий комфорт під час сну. Він надзвичайно теплий, тому особливо підходить для холодних днів. Залежно від бажаного розміру ковдри  виберіть постільну білизну 150 × 200 см або 200 × 200 см . IKEA також пропонує фланелеві простирадла .

Бавовняна постільна білизна

Комплекти постільної білизни з сатинової бавовни забезпечують сухість і комфорт, а їх ніжний блиск додає декоративності. Вам потрібна бавовняна постільна білизна 150 × 200 або ви шукаєте щось більше? Бавовняна постільна білизна 200 × 200 см або комплект постільної білизни 200 × 200 см, доступний в IKEA, виправдає ваші очікування.

Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА
Мінімальна ціна: 2033 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА, а також будь-яких інших товарів з категорії Металеві кухні SUNNERSTA СУННЕРСТА до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА?

Хіти продажу товарів у категорії Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Побутова техніка для SUNNERSTA СУННЕРСТА"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email