Продукція за

Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ

Оберіть аксесуари для ENHET ЕНХЕТ кухні тут. Ознайомтеся з нашими контейнерами для сміття, лотками для столових приборів та іншими кухонними аксесуарами.

33 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
33 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
33 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Колись вони були виключно білими, а сьогодні простирадла доступні в багатьох кольорах – від порошково-рожевого, через відтінки сірого та темно-синього до інтенсивного чорного. Сьогодні простирадло є таким же важливим елементом декору спальні, як зручні  подушки або теплі ковдри . Важливий не тільки комфорт і зручність сну, а й естетичні враження.

Простирадло прилягає до матраца

Купуючи постільну білизну, зверніть особливу увагу на простирадло. Оскільки щодня ми проводимо в ліжку не менше кількох годин, варто подбати про свій комфорт у цей час. Витратьте трохи часу та сил і виберіть постільну білизну з нашого широкого асортименту дихаючих і вологопоглинаючих комплектів постільної білизни. Постільна білизна - це не тільки ковдра, подушка і елегантні наволочки . Це також простирадло, яке ідеально поєднується з матрацом. Простирадло з широкого асортименту ІКЕА має багато переваг: воно не мнеться і не скочується, і, що важливо, його можна прати при високих температурах.

Правильно підібрані комплекти постільної білизни, наволочки та підодіяльники забезпечать спокійний і здоровий сон, який додасть вам сил і бадьорості до дій протягом дня. Бавовна, яка використовується для виробництва постільної білизни в нашій пропозиції, походить з органічного землеробства з використанням екологічно чистих методів. Наші простирадла з сатину приємні на дотик і мають елегантний блиск. Моделі із суміші поліестеру та бавовни також дарують відчуття затишку та ніжності під час відпочинку. Повітропроникні та вологопоглинаючі простирадла з широкого асортименту нашого магазину – гарантія комфорту під час сну.

Бавовняні простирадла

Бавовняне простирадло, виготовлене з найтоншої пряжі, м’яке та ніжне до шкіри. Іноді навіть дарує відчуття приємної прохолоди. Вибираючи їх, звертайте увагу на щільність сітки – чим вона вища, тим тканина міцніша. А може, замість чистої бавовни ви виберете суміш ліоцеллю та бавовни з екологічних джерел? Простирадла з цієї тканини дихають і вбирають вологу, забезпечуючи комфорт сну. У пропозиції IKEA також є атласні простирадла – шовковисті, приємні на дотик, з елегантним блиском.

Простирадло на гумці

Не любите, коли ваші простирадла скочуються під час сну? Практичним рішенням для вас буде приталене простирадло . Він доступний у багатьох кольорах і розмірах - для двоспального ліжка виберіть простирадло 160 × 200 см .

Спальний текстиль

Пухові ковдри та подушки - текстиль для спальні - повинні бути м'якими і зручними, виготовленими з тканин найвищої якості. Завдяки стильному текстилю з нашої пропозиції змінити дизайн інтер'єру вашої квартири стане так само просто, як змінити постільну білизну. Варто пам'ятати, що правильно підібрані матрац і подушка щодня впливають на наше здоров'я і самопочуття. Змініть свою спальню та перегляньте текстиль для сну з широкого асортименту товарів IKEA. Пух, пір’я, низькі та високі, квадратні 50 × 50 см або прямокутні 45 × 60 см – оберіть подушку для себе сьогодні з широкого асортименту товарів для спальні у нас. Також подумайте про підтримку голови - подушка-валик розвантажить хребет і розслабить м'язи шиї.

Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ
Мінімальна ціна: 65 грн
Rating
4.5 / 9 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ, а також будь-яких інших товарів з категорії Модульні кухні ENHET ЕНХЕТ до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ?

Хіти продажу товарів у категорії Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Аксесуари для ENHET ЕНХЕТ"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email