IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82
IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82 IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82 IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82 IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82 IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки 50492482 504.924.82

SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки

Артикул: 504.924.82

Додати відгук про товар

Звичайна ціна: 2 704 грн

Special Price 2 189 грн

Під замовлення з Польщі

Доступно під замовлення: 9 шт.
Відправка по Україні: 3 - 6.05

Покладіть свій смартфон на мобільний і, немов за помахом чарівної палички, акумулятор зарядиться! Секрет у цьому бездротовому зарядному пристрої, який ховається під столами та полицями. Ідеальний приклад поєднання технологій і меблів.

Подробиці

Розміри товару

Довжина кабелю: 1.80 м
Висота: 15 мм
Довжина: 173 мм
Ширина: 86 мм
Цей продукт потребує складання.

Головні риси

Зробіть магічний трюк і зарядіть свій телефон на предметі меблів. Секрет у бездротовому зарядному пристрої, захованому під стільницею або полицею - легка зарядка за допомогою технології, яка гармонійно поєднується з вашим інтер'єром!

Бездротовий зарядний пристрій SJÖMÄRKE робить вашу техніку непомітною, оскільки зарядний пристрій прихований - наприклад, під стільницею або полицею. Він не працює, якщо ви кладете пристрій безпосередньо на зарядний пристрій!

Ідеально підходить для встановлення на письмовому столі, тумбочці або приліжковій тумбочці, якщо ви хочете, щоб зарядні пристрої та кабелі гармонійно поєднувалися з інтер'єром, щоб зберегти кімнату охайною. Працює з усіма матеріалами, окрім металу.

Зарядний пристрій дозволяє легко заряджати телефон без необхідності шукати розетки та кабелі - просто покладіть телефон на стільницю або полицю прямо над зарядним пристроєм.

Зарядний пристрій постачається з кабелем довжиною 180 см, двосторонньою клейкою стрічкою для легкого встановлення та наклейками, що вказують, де розмістити телефон зверху.

Дизайнер

IKEA of Sweden

Розміри і вага упаковки

Упаковки: 1

Артикульний номер: 50492482
Ширина: 17 см
Висота: 3 см
Довжина: 20 см
Вага: 0.5 кг

Корисна інформація

Оптимально обробляє всі матеріали товщиною 8-22 мм, окрім металу.

Ми рекомендуємо монтувати за допомогою двосторонньої клейкої стрічки, що додається. Також можна монтувати за допомогою гвинтів або інших кріплень (не входять до комплекту).

Різні матеріали вимагають різних типів кріплення. Якщо ви вирішили закріпити зарядний пристрій гвинтами, зверніться за порадою до місцевого будівельного магазину.

Ретельно позначте місце, куди ви покладете зарядний пристрій, щоб телефон знаходився точно над цим місцем.

У комплекті:
1 бездротовий зарядний пристрій, 1 блок живлення (довжина 180 см), 4 смужки двосторонньої клейкої стрічки та 2 наклейки для маркування.

Зарядний пристрій призначений для непрямої зарядки, наприклад, через стільницю або полицю. Телефон не повинен перебувати в прямому контакті із зарядним пристроєм.

Сертифікований за стандартом бездротового заряджання QI та сумісний з усіма смартфонами та пристроями, сертифікованими за стандартом QI.

Напруга роз’єму USB:
5 В пост. струму.

Увага! Не кладіть телефон або інші пристрої безпосередньо на зарядний пристрій, оскільки це може призвести до його пошкодження. Зарядний пристрій можна використовувати лише для непрямої зарядки, наприклад, над стільницею або полицею.

Матеріали та догляд

Верхня рама:
пластик ABS

Нижня рама:
алюміній

Шнур:
синтетичний каучук

Документи

Характеристики

Артикул 504.924.82
Призначення Освітлення та електроніка
Кількість упаковок 1
Бренд IKEA
Ширина 86 mm
Довжина 173 mm
Висота 15 mm
Вага, кг 0.51

Відгуки

Додати відгук

    Напишіть власний відгук

    Ви переглядаєте: SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки

    Як ви оцінюєте цей продукт?

    Ціна
    Практичність
    Якість
    • фото товару

    ВідгукиВаш відгук
    допоможе іншим людям
    при виборі цього товару

    Доставка

    Умови доставки та оплати

    Умови повернення та заміни товару

    Відправка товарів з категорії "В наявності" – у день оплати або наступного дня.

    Термін доставки товарів під замовлення з Польщі до України — 5-12 робочих днів.

    Важливо:

    Магазин не відповідає за ціни, які транспортна компанія встановлює на свої послуги.

    Також ми не несемо відповідальності за терміни доставки, коли товар відвантажений у транспортну компанію.

    Корисна інформація:

    Купуючи кілька товарів, ви заощаджуєте гроші на доставці.

    Наприклад: замовляючи журнальний столик ціною близько 300 грн, будьте готові до того, що його доставка коштуватиме приблизно 150 грн.

    Рекомендуємо додати на замовлення кілька дрібниць — вартість доставки при цьому практично не зміниться.

    Важливо!

    Виробник на свій розсуд і без додаткових повідомлень може змінювати комплектацію, зовнішній вигляд, країну виробництва та технічні характеристики моделі.

    Фактичний колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті в залежності від кольору вашого монітора.

    У процесі оформлення замовлення обов'язково уточнюйте всі принципові для Вас властивості та характеристики товару, що купується: колір, матеріали, розміри і т.д..

    Опис товару переведено засобами машинного перекладу Google. Такі описи можуть містити лексичні, синтаксичні та граматичні помилки. Home Zone не несе відповідальності за будь-які неточності, помилки або збитки, до яких може призвести неправильний переклад описів або їх використання.

    Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

    Підписка на новини 

    Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

    Часті питання

    Швидка доставка SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки можлива у такі міста: Івано-Франківськ, Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.
    Вигідна ціна на IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки на сайті Homezone - 2 189 грн.
    IKEA SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки у 2024 році можна купити на сайті Homezone у категорії "Бездротова зарядка та аксесуари" та замовити його за ціною 2 189 грн. Ціна вже включає доставку з Польщі до України. Ви також можете розраховувати на додаткову знижку, якщо ви є нашим постійним клієнтом.
    Найпопулярніші товари IKEA у категорії Бездротова зарядка та аксесуари можна переглянути посиланням на сайті Homezone. У завжди можете придбати оригінальні товари IKEA як оптом (за безготівковим розрахунком), так і в роздріб. Замовляйте будь-які товари IKEA з категорії Бездротова зарядка та аксесуари на Homezone!
    На товари виробника IKEA ще не надійшло жодної скарги на якість SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки від покупців. Але якщо раптом при розпакуванні або при складанні товару виявився брак - ви, звичайно, можете розраховувати на його безкоштовну заміну. З умовами заміни бракованого товару можна ознайомитись тут
    Повернення товару SJÖMÄRKE Пристрій для бездротової зарядки можливе протягом 14 днів з моменту отримання. З умовами повернення товару можна ознайомитись тут.