Жалюзі, ролети

Рулонні штори, як і жалюзі, допоможуть вам сховатись від яскравого сонячного світла або цікавого погляду сусідів. У нас ви знайдете різноманітні комбінації рулонних штор. Деякі блокують світло, щоб ви могли поспати довше, інші допоможуть плавно регулювати інтенсивність світла в кімнаті.

136 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
136 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
136 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Рулонні штори

Вибираючи рулонні штори, нам більше не доводиться вибирати, прикрашати вони інтер'єр або виконувати практичну роль. Сучасні жалюзі поєднують в собі обидві ці властивості, незалежно від їх типу.

Облаштування вікон

Віконне оформлення є одним з найважливіших елементів дизайну інтер'єру, тому варто уважно поставитися до нього при облаштуванні будинку або квартири. Ідей може бути багато. Найбільш традиційними з них є гардини та портьєри . В IKEA ми пропонуємо їх у багатьох розмірах (різної довжини та ширини) та візерунках. Це можуть бути щільні або тонкі штори, візерункові і гладкі, лляні і капронові, білі і строкаті.

Ви також знайдете модні нині панельні штори, також відомі як «фракійське панно». Вони замінюють класичні гардини та гардини. Панельна штора складається з довгих тканинних смуг, прикріплених до багатоколійної шини. На ньому може бути від 2 до 5 треків. По кожній доріжці пересуваються панелі шириною 45-105 см. Тканина оснащена спеціальною обважнювальною смугою, завдяки якій вона добре натягується і добре драпірується. В IKEA ви знайдете панельні штори з різними візерунками та кольорами. Ви легко підберете той, який відповідатиме вашим очікуванням і буде відповідати іншим елементам дизайну інтер’єру.

римські штори

Жалюзі на вікна є альтернативою більш традиційним портьєрам і портьєрам. Римські штори ідеально підходять людям, які цінують простоту монтажу . Просто використовуйте вкладку з тунелем, яка дозволяє повісити штору прямо на карниз. Зверніть увагу на білі римські штори, які дозволяють обмежити кількість світла в кімнаті, не відсікаючи його повністю.

Жалюзі плісе

Жалюзі плісе і жалюзі плісе стануть відмінним рішенням для тих, хто не обов'язково любить майструвати . Їх можна монтувати на віконну раму без свердління. Цей тип жалюзі дозволяє закривати або відкривати їх як зверху, так і знизу.

Затемнювальні жалюзі

Вони стануть варіантом мрії для людей, які хочуть відгородитися від сонячних променів і сторонніх поглядів. І чорні, і сірі рулонні штори в однаковій мірі виконають поставлені перед ними завдання.

Установка рулонних штор та жалюзі

Ви знайшли ідеальну рулонну штору чи жалюзі для свого будинку чи квартири? Тепер залишилося лише встановити його та насолоджуватися новим елементом дизайну інтер’єру. Самостійне встановлення жалюзі не повинно викликати жодних проблем – просто дотримуйтесь інструкції, що до них додається. Усі рулонні штори та жалюзі, які пропонує ІКЕА, мають таку інструкцію.

Пам’ятайте, однак, що для того, щоб вибрати відповідну рулонну штору або штору з пропозиції IKEA, ви повинні ретельно виміряти вікно, на яке ви збираєтеся її повісити. Нам знадобиться довжина - щоб отримати правильну, потрібно виміряти висоту стулки вікна від верхнього до нижнього краю віконної рами. Ширина - це ширина окремої стулки разом з бічними планками, що прилягають до скла.

Жалюзі, ролети
Мінімальна ціна: 194 грн
Rating
4.5 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Жалюзі, ролети" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Жалюзі, ролети, а також будь-яких інших товарів з категорії Штори та жалюзі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Жалюзі, ролети?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Жалюзі, ролети?

Хіти продажу товарів у категорії Жалюзі, ролети можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Жалюзі, ролети"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email