Продукція за

Вази та декоративні миски

Хочеш не хочеш, а від них важко відвести очі. Вази ефектно привертають увагу як прикраса в центрі столу або як невеликий акцент на полиці. Ми пропонуємо їх у різних розмірах і формах, тож один обов’язково приверне вашу увагу – синя скляна ваза, білий металевий глечик чи щось зовсім інше.

474 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
474 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
474 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Квіти можуть привнести в навколишнє середовище відтінок життя та кольору, але форма вази є важливою деталлю сама по собі. Незалежно від того, чи це сучасне скло чи традиційна кераміка, удома завжди знайдеться місце для вази, незалежно від того, чи використовуєте ви її як центральний елемент на обідньому столі, додаєте відтінок зеленого до книжкової шафи у вітальні чи служите, щоб надати вам трохи «додаткової конфіденційності». , з красивими крупнолистими рослинами, розміщеними на вашому підвіконні.

А якщо яскраві квіти та букети не для вас? Можливо, ви віддаєте перевагу фрукти, горіхи або красиві кісточки. У цьому випадку вази не вихід, і вам слід вибрати гарну миску або красиву тарілку. На щастя, навіть у цьому випадку у нас є те, що підходить саме вам.

Тут ви знайдете широкий вибір ваз і чаш, серед яких ви обов'язково знайдете ідеальний для себе.

Вази та чаші на всі потреби

Бажаєте прикрасити свої квіткові композиції відповідними вазами ? Подумайте, які види квітів ви зазвичай купуєте або вирощуєте, і це підкаже форму для вибору.

Наприклад, для традиційних букетів потрібна ваза, яка підтримує стебла та дозволяє листям відкриватися у верхній частині, тоді як вищим зрізаним квітам краще використовувати важчу, V-подібну вазу, яка не перекинеться. Якщо ви хочете створити ефектний образ, вибирайте вази з особливими геометричними формами.

А якщо ви хочете вибрати щось інше, крім квітів? Саме тут на допомогу приходять миски та тарілки, які дають вам змогу розкрити свій творчий потенціал, а не обмежуватися лише квітами та рослинами. Наприклад, чудова дерев’яна миска, наповнена горіхами, додасть нотки тепла в прохолоднішу кімнату, тоді як металева миска, наповнена фруктами, як-от груші чи клементини, додасть кольору мінімалістичній обстановці.

Завжди готовий із набором скляних ваз

Скляні вази - чудова класика, яка ніколи не виходить з моди. Цей матеріал має здатність грати з природним світлом, створюючи яскраві ілюзії та контрасти. Різні форми та вирізи по-різному відбивають світло, додаючи додатковий вимір декору вашого дому. Різні кольори також впливають на зовнішній вигляд кімнати: блакитна скляна ваза може створити відчуття спокою, а чорна додасть вишуканого штриху.

Разом із прекрасним букетом квітів він стане ідеальним аксесуаром для збагачення будь-якого середовища. Переконайтеся, що у вас завжди є принаймні пара скляних ваз для ваших квіткових капризів або коли хтось дарує вам квіти, щоб вам більше ніколи не довелося ставити чудовий букет у вазу, яка йому більше не лестить.

Як розставити квіти у вазах

Кажуть, що квіти впливають на нас, від нашого настрою до продуктивності, тому, коли ви вирішите розмістити їх у ретельно підібраній вазі, ви захочете, щоб вони виглядали якнайкраще.

Для ідеального оформлення вази вкоротіть ніжки букета. Щоб забезпечити потрібну довжину, виміряйте стебла біля вази та обріжте їх трохи довше вази.

Коли всі вони будуть однакової довжини, зробіть ще один надріз під кутом 45 градусів біля основи, щоб збільшити площу поверхні стебла і дозволити йому ввібрати більше води. Щоб не защемити стебла під час зрізання, використовуйте кухонні ножиці або гострі ножиці.

Вази та декоративні миски
Мінімальна ціна: 65 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Вази та декоративні миски" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Вази та декоративні миски, а також будь-яких інших товарів з категорії Декор для дому до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Вази та декоративні миски?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Вази та декоративні миски?

Хіти продажу товарів у категорії Вази та декоративні миски можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Вази та декоративні миски"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email