Продукція за

Товари для душу

Душ для ванної кімнати – це рішення для всіх, у тому числі для тих, хто любить проводити довгі години у ванні. Душ у ванній дозволяє прийняти коротку освіжаючу ванну, яка на вагу золота, особливо вранці.

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

15 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Душові кабіни з регульованим потоком води

Душ для ванної кімнати може бути саме таким, яким ми хочемо, і водночас щоразу іншим. Просто виберіть душову кабіну з регульованим напором і струменем води - в один момент це може бути густий струмінь низького тиску, схожий на тропічний душ, в інший - потужний струмінь води, дуже корисний для масажу хворих м'язів.

Душ для ванної кімнати з регульованим потоком вражає своєю ціною - за таку велику функціональність ми не заплатимо більше, ніж за класичний душовий гарнітур або .

Душові кабіни з полицею для косметики

Яка найбільша проблема в душовій кабіні? Немає полички для ванної кімнати і окремого місця для косметики. Звичайно, ви можете розмістити їх на краю піддону, але це не дуже зручне рішення. Краще підійде душова кабіна з поличкою для косметики. Це компактне рішення не займає багато місця і значно підвищує комфорт купання.

Душові кабіни Ikea мають як поличку для косметики, так і можливість регулювати потік води.

Маленький душ – великі можливості

Маленький душ для маленької ванної кімнати не обов’язково означає відсутність функціональності. Навіть в невеликому приміщенні можна встановити душовий гарнітур з термостатом, завдяки якому температура води завжди буде однаковою. Оптимальна температура – ​​38°C – вона забезпечує приємне тепло, але якщо хтось хоче холодний душ або, навпаки, дуже гарячий, можна вручну змінити налаштування.

Невелика душова кабіна також може мати регулювання тиску і поличку для косметики, на якій можна розмістити дозатори для мила – Ikea підготувала такі душові набори. Це реверанс клієнтам, які хочуть мати душ з усіма зручностями, навіть якщо у них маленькі ванні кімнати.

Товари для душу
Мінімальна ціна: 195 грн
Rating
4.4 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Товари для душу" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Товари для душу, а також будь-яких інших товарів з категорії Товари для ванної кімнати до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Товари для душу?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Товари для душу?

Хіти продажу товарів у категорії Товари для душу можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Товари для душу"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email