Продукція за

НВЧ-печі та комбіновані духовки

Ознайомтеся з нашим асортиментом мікрохвильових печей, що вбудовуються. Створені, щоб ідеально вписатися в будь-яку кухню METOD, наші вбудовані мікрохвильові печі також підходять для будь-якої стандартної кухні, надаючи 2 різних видів, які ідеально поєднуються один з одним. Від нержавіючої сталі до чорного вони чудово виглядатимуть над духовкою або з вашими шафами. Наші мікрохвильові печі забезпечать вам ідеальну температуру завдяки вбудованому датчику, який автоматично регулює рівень потужності та час приготування. Більше того, поєднання примусової подачі повітря та мікрохвиль скорочує час приготування та споживання енергії, а також ви отримуєте швидке та легке розморожування та повторне нагрівання! Знайдіть свою нову багатофункціональну і компактну мікрохвильову піч, що вбудовується, вже сьогодні!

11 шт.
Сортувати у порядку зменшення

11 шт.
Сортувати у порядку зменшення

11 шт.
Сортувати у порядку зменшення

НВЧ-печі та комбіновані духовки
Мінімальна ціна: 3872 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "НВЧ-печі та комбіновані духовки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії НВЧ-печі та комбіновані духовки, а також будь-яких інших товарів з категорії Побутова техніка для кухні МЕТОД METOD до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії НВЧ-печі та комбіновані духовки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії НВЧ-печі та комбіновані духовки?

Хіти продажу товарів у категорії НВЧ-печі та комбіновані духовки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "НВЧ-печі та комбіновані духовки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email