Продукція за

Сумки та рюкзаки

Багаж - це не тільки валізи та рюкзаки. Крім того, всі дрібниці роблять нас готовими до несподіванок. Плащ, бо погода може здивувати. Сумка для спонтанного відвідування пекарні. Все це ви знайдете прямо тут. Валізи теж, звичайно.

363 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
363 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
363 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Відправитися за покупками. Пригодницькі прогулянки. Переїзд в нове житло. Подорожі за кордон. Можливо, навіть щоденні поїздки. Усі вони мають одну спільну рису: вам доведеться носити з собою багато речей!

У нашому асортименті представлено безліч моделей сумок, які підходять для будь-якої ситуації. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу практичному рюкзаку чи модній сумці через плече, чи вам просто потрібна міцна сумка для перенесення продуктів, ви обов’язково знайдете те, що підходить саме вам.

Ручний багаж

Ручна поклажа, сумка на вихідні або візок: є багато способів визначити цей важливий предмет у нашому постійному житті в дорозі. Корисно для короткої поїздки на вихідні, для відпустки в сонячні місця або як доповнення до більшої валізи,

наші ручні сумки доступні в різних стилях і розмірах. Ви віддаєте перевагу маленькому візку, який вам не доведеться нести всю дорогу? У нас є. Ви більше любитель речового одягу, який вважає за краще носити свій багаж без труднощів по бруківці або вгору по сходах? У нас теж таке є. Або ви можете вибрати комбінацію, як-от рюкзак на колесах із лямками для носіння на плечах.

Сумки для перенесення

Якщо ви шукаєте рішення, як взяти покупки додому, з модною сумкою для перенесення, виготовленою з екологічно чистого матеріалу, ви можете поважати навколишнє середовище, не жертвуючи стилем.

Наші міцні сумки зі 100% бавовни витримують незліченну кількість покупок, але ми також пропонуємо моделі з поліестеру, виготовлені переважно з перероблених ПЕТ-пляшок.

І якщо цього недостатньо, деякі з наших сумок для перенесення також можна легко згорнути та сплющити, щоб заощадити місце, і зберігати їх у кишені чи сумочці, щоб вони завжди були під рукою навіть у разі несподіваних витрат.

Великі сумки для великих потреб

Ми також пропонуємо великі сумки для найрізноманітніших потреб. У вас є купа брудної білизни, яку потрібно віднести в пральню, або ви переїхали, і вам доводиться носити предмети неправильної форми, які не поміщаються в жодну коробку? Популярна синя сумка для зберігання IKEA не розчарує. Вона існує близько 30 років і є однією з найбільш використовуваних сумок у світі. Якщо ви бажаєте альтернативу класичній синій моделі, ми також пропонуємо кольорову версію.

Сумки та рюкзаки
Мінімальна ціна: 39 грн
Rating
5.0 / 4 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Сумки та рюкзаки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Сумки та рюкзаки, а також будь-яких інших товарів з категорії Зберігання та порядкування до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Сумки та рюкзаки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Сумки та рюкзаки?

Хіти продажу товарів у категорії Сумки та рюкзаки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Сумки та рюкзаки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email