Продукція за

SMÅSTAD СМОСТАД система

Секрет системи ЗМОСТАД - це спеціально підібрана висота. Завдяки підібраним по зростанню шафам для одягу дітям буде простіше одягатися, зберігати іграшки у стелажах та підтримувати порядок у комодах. Ми пропонуємо на вибір різні розміри, стилі та варіанти обробки. Систему просто налаштовувати під потреби дитини, адже вона зростає » разом з ним.

492 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
492 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
492 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

З цими дитячими меблями ваші діти будуть весело переодягати або розставляти свої іграшки. Модульна система сприяє іграм, навчанню та творчості під час щоденних занять. І це ще не все: це гнучке рішення росте разом з вашою дитиною, адаптуючись до різних організаційних потреб. Зменшивши висоту, пеленальний столик легко перетворюється на письмовий стіл, а дитяча шафа пастельних тонів перетворюється на білу шафу для підлітка.

SMÅSTAD СМОСТАД система
Мінімальна ціна: 65 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "SMÅSTAD СМОСТАД система" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії SMÅSTAD СМОСТАД система, а також будь-яких інших товарів з категорії Зберігання у дитячій до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії SMÅSTAD СМОСТАД система?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії SMÅSTAD СМОСТАД система?

Хіти продажу товарів у категорії SMÅSTAD СМОСТАД система можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "SMÅSTAD СМОСТАД система"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email