Продукція за

Серія HAVSTA IKEA

Так, у вітальню можна додати меблі в рустикальному стилі, що дозволить демонструвати приємні речі і приховувати від очей менш привабливі. Меблі для зберігання з сосни HAVSTA представлені в різних формах, тому кожен знайде щось для себе. Дизайн і деталі, що ґрунтуються на скандинавських традиціях, надають їм позачасового стилю.

57 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
57 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
57 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Серія меблів для вітальні HAVSTA

Меблі для вітальні в скандинавському стилі серії HAVSTA. Телевізійні меблі, скляні вітрини, тумби, стелажі та столи. Доступний в трьох кольорах. Перевірте веб-сайт IKEA!

 

Меблі для вітальні серії HAVSTA

Меблі для вітальні IKEA HAVSTA - це універсальне обладнання для вітальні в скандинавському стилі, яке чудово поєднується з іншими меблями і підійде як до класичних, так і до більш сучасних інтер'єрів. Всі меблі серії HAVSTA легко миються - просто протріть їх чистою ганчіркою, змоченою м'яким миючим засобом. Пропозиція включає, серед іншого, скляні вітрини, які захистять ваші речі від пилу та водночас демонструватимуть їх.

 

У серію HAVSTA також входять телевізійні меблі, стелажі  та столи, а також готові комбінації шаф і полиць. Стелаж серії HAVSTA може бути укомплектований тумбою або продаватися без неї. Стіл HAVSTA – це на практиці набір з двох столів, які перекривають один одного, тому ви можете заощадити місце. Серія HAVSTA забезпечує багато місця для зберігання. Меблі виготовлені з масиву сосни, отриманого відповідно до принципів сталого розвитку, тому є екологічно чистими.

 

Кольори та оздоблення серії HAVSTA

Меблі серії HAVSTA доступні в трьох кольорах: білий, чорний і сірий. Це надає широкі можливості персоналізації та підбору їх до характеру інтер'єру. У шаф з вітринами скло може бути безбарвним або прозорим. Шафи і полиці серії HAVSTA можна вільно комбінувати і комбінувати.

 

Переваги меблів HAVSTA

Меблі HAVSTA представляють позачасовий скандинавський дизайн, який ідеально працює як лейтмотив кімнати, а також доповнює інші тенденції. Такі меблі надають інтер'єру акуратний, прозорий характер, який поєднує в собі класичний і сучасний стиль. Меблі HAVSTA створені з відсиланням до класики, без введення старомодних елементів. Завдяки цьому вони можуть використовуватися багато років і не швидко набриднуть. Важливо, що меблі виготовлені з деревини, отриманої екологічно безпечним способом, тому виготовлені відповідно до принципів сталого розвитку та є екологічними.

Серія HAVSTA
Мінімальна ціна: 15466 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":