Продукція за

Серія ALEX IKEA

73 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
73 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
73 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Популярні товари з серії ALEX

Створення функціонального офісного простору вимагає певних зусиль. При цьому немає необхідності збирати його з окремих елементів, які не обов'язково повинні відповідати один одному за розміром або оздобленням - краще скористатися готовим рішенням, таким як шафа IKEA ALEX та інші вироби з цієї серії. До них належать, серед іншого, сучасні письмові столи для офісу чи дому, а також такі елементи, як надставка ALEX або шафа IKEA ALEX, які значно підвищують функціональність готового меблевого комплекту.

У серії також представлені комоди та комоди на коліщатках – вони неодмінно стануть у нагоді, серед іншого, для зберігання дрібниць чи документів. У той же час вони стануть приємним доповненням до існуючого облаштування приміщення.

 

Кольори та покриття серії ALEX

Комод ALEX на колесах та інші елементи серії доступні в класичних кольорах - якщо ви шукаєте обладнання для сучасного або мінімалістичного оформлення, вас, ймовірно, зацікавлять білі версії виробу. Якщо вам потрібні меблі для більш елегантної кімнати, подумайте про темні кольори (наприклад, синій або чорно-коричневий) або делікатний морений дуб.

Така різноманітність робить шафу ALEX IKEA вибором практично для кожного. Зовнішній вигляд серії можна підкреслити, вибравши, наприклад, настільні лампи . Все витримано в схожому стилі - тож можна не хвилюватися, що придбання додаткових елементів у майбутньому порушить ретельно створене облаштування кімнати.

 

Що відрізняє меблі серії ALEX?

Великими перевагами серії ALEX є естетичність і практичність. Завдяки універсальному дизайну вони добре вписуються як у квартири, так і в сучасні офіси, а ергономічні стільці та офісні крісла стануть чудовим доповненням.

Варто відзначити, що меблі оздоблені таким чином, що їх дуже легко чистити. Усе, що вам потрібно, це волога ганчірка та трохи миючого засобу, щоб видалити практично весь бруд. Більше ніяких трудомістких чищень брудних поверхонь. Це неодмінно оцінять усі, хто працює за столом, створює вироби або малює - прибрати робоче місце буде справою кількох десятків секунд.

Серія ALEX
Мінімальна ціна: 3820 грн
Rating
4.5 / 2 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":