Секції та модульні дивани

Цей завеликий, цей замалий, цьому не вистачає місця, щоб зручно розтягнути ноги. Якщо ви теж не можете підібрати диван для вітальні, який буде відповідати всім вимогам, створіть його самостійно. Пробудіть свою творчу натуру і створіть ідеальний предмет меблів з доступних компонентів. Таку можливість надає модульний диван або модульний кутовий диван.

356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Модульний диван – під ваші потреби

Добре оздоблений інтер’єр – це той, який ідеально відповідає вашим потребам. І жоден предмет меблів не буде відповідати цій вимозі так добре, як зроблений на замовлення або зроблений власноруч із доступних комплектуючих. Таку можливість надають модульні дивани ІКЕА і кутові дивани, в яких, крім самих комплектуючих, можна вільно змінювати всі деталі. Шукайте диванні деталі та аксесуари, які відповідатимуть вашому баченню дивана з пуфом. При необхідності ви можете швидко змінити їх, щоб оновити зовнішній вигляд вашого модульного дивана IKEA після деякого часу використання.

Модульні дивани з оббивної тканини, шкіри та екошкіри

Сучасні модульні дивани і кутові дивани доступні у варіантах, виготовлених з усіх наймодніших матеріалів. Ви також знайдете модульні дивани, оббиті фактурною оббивною тканиною або приємним на дотик оксамитом, оброблені шкірою – натуральною або екологічною. Незалежно від того, який варіант кутового дивана з пуфами ви виберете, до кожного ви зможете підібрати відповідні аксесуари. Вони можуть включати, серед іншого: елегантні крісла або функціональні підставки для ніг і пуфи з будь-якого матеріалу, про який тільки мрієте.

Секції модульного дивана для вітальні - вибирайте на свій розсуд

Створюючи своїми руками модульні дивани для вітальні, ви можете використовувати різні види секцій, які ми зібрали в цій категорії. Основою меблів може бути 1-, 2- або 3-місна секція, до якої ви можете підібрати аксесуари, які найкраще відповідають вашій ідеї для модульного дивана IKEA. Ви можете вибрати серед іншого: кутові секції, подовжені кушетки, що нагадують класичні шезлонги, і навіть елементи з розкладним механізмом і вбудованим контейнером для постільної білизни. Ви можете естетично обробити боки дивана підставкою для ніг, використовуючи відповідні підлокітники. Просто кілька барвистих диванних подушок і... готово. Як вам ваш новий диван з шезлонгом?

Модульний кутовий диван з функцією сну

Вам потрібно облаштувати вітальню так, щоб з настанням темряви вона швидко перетворювалася на спальню? Вибирайте модульні дивани з функцією сну і розкладні кутові дивани, які ідеально підійдуть для обох ролей. Багато модульних диванів ІКЕА також мають вбудований контейнер для постільної білизни, тому вони не тільки створять комфортне місце для сну, але й допоможуть заховати постільну білизну вдень.

Секції та модульні дивани
Мінімальна ціна: 24496 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Секції та модульні дивани" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Секції та модульні дивани, а також будь-яких інших товарів з категорії Дивани до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Секції та модульні дивани?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Секції та модульні дивани?

Хіти продажу товарів у категорії Секції та модульні дивани можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Секції та модульні дивани"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email