Садівництво

Цього літа настав час розвинути трохи щастя. У цьому асортименті садових товарів є все необхідне, щоб прикрасити житловий простір рослинами та горщиками як усередині, так і зовні. Ви можете створити власне зелене святилище, де ви розслабитеся і підзарядитеся.

87 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
87 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
87 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Як розпочати свій садівничий проект?

Крок 1: вирішіть, що ви хочете вирощувати

Першим кроком у будь-якому садівничому проекті є вибір насіння. Приймаючи рішення, корисно враховувати ступінь технічного обслуговування, яке ви готові виконати. Новачкам, мабуть, краще почати з рослин, за якими легко доглядати.

Ще одна річ, про яку варто пам’ятати, – сезон. Щоб процвітати, рослини, які ростуть на відкритому повітрі, потрібно висаджувати в певний час року. Для проектів літнього садівництва багато рослин потрібно висаджувати навесні. Деяким рослинам для росту потрібен більш холодний клімат, тому їх потрібно висаджувати пізніше року. З іншого боку, проект внутрішнього садівництва пропонує більшу гнучкість.

Крок 2. Виберіть найбільш підходяще місце для вашого саду

Наступний крок - вирішити, де ви хочете розмістити свій сад! У вас є сад на балконі чи оранжерея на задньому дворі? Ви хочете вирощувати рослини прямо в землі чи ви бажаєте посадити їх на клумбах або у відкритих горщиках? Переконайтеся, що ви вибрали найбільш підходяще місце для рослин, які ви вибрали.

Більшості рослин потрібно багато сонця. Деякі можуть бути задоволені 6-8 годинами сонячного світла на день, а іншим може знадобитися до 16 годин сонячного світла. Деякі рослини віддають перевагу прямим сонячним променям, а інші ростуть при слабкому світлі. Деяким подобається тепліший клімат, іншим краще низькі температури. Створивши належне середовище для своїх рослин, ви зможете створити прекрасний сад за короткий час.

Крок 3: виберіть правильний рельєф (і покращте його)

Рослини відрізняються один від одного і тому люблять різні типи ґрунту! Три основні типи ґрунту - глина, пісок і мул. Існує також піщаний мул, який є комбінацією всіх трьох типів. Щоб дізнатися, який тип ґрунту віддає перевагу ваша рослина, перевірте етикетку або прочитайте опис продукту в Інтернеті. Вибір ідеального ґрунту є лише першим кроком, вам також потрібно буде постійно відновлювати його за допомогою рослинних добрив. Можна використовувати городній гній, перепріле листя або магазинне добриво.

Крок 4: Час садити!
Посадіть насіння в новому особняку, який ви для них підготували, і починайте свій садовий проект. З любов’ю, турботою та трохи додаткового підживлення ви зможете виростити пишний сад, який приноситиме вам задоволення протягом багатьох років.

Які основи садівництва мені потрібні?

Для садівництва на відкритому повітрі ми рекомендуємо почати з найважливіших садових продуктів:

  • Рукавички садові
  • Ножиці
  • До речі
  • Граблі
  • Сила
  • Малі ручні інструменти для садівництва

З іншого боку, якщо ви хочете створити вдома сад, вам знадобиться різне базове обладнання для вирощування рослин. Для початку буде достатньо наступного:

  • Ємність, наприклад ваза або коробка
  • Верхній шар ґрунту або культуральне середовище для створення основи для коренів рослини
  • Світло для вирощування, якщо рослині потрібно багато світла
  • Добриво або поживні речовини для рослин

Незалежно від того, чи знаходяться вони вдома чи в саду, ваші рослини все одно потребуватимуть води. Для садівництва на відкритому повітрі рекомендуємо мати садовий шланг. Якщо площа поливу невелика або у вас тільки кімнатні рослини, достатньо буде лійки. Для кімнатних рослин також варто придбати обприскувач, оскільки деяким рослинам вода потрібна прямо на листя.

Які найкращі поради для проектів літнього садівництва?

Ось кілька порад для новачків, які хочуть садити влітку:

  • Літо є синонімом сонячного світла та високої температури, тому це ідеальний час для посадки таких овочів, як квасоля, кукурудза, перець, гарбуз і кабачки.
  • Як і люди, комахи також люблять літо. Тому звертайте увагу на шкідників і бур’яни.
  • Не бійтеся обрізати рослини – більшість із них будуть рости ще краще, якщо видалити зів’ялі квіти та стручки, оскільки це створить простір для нових бруньок.
  • Рослини в горщиках повинні зберігатися в прохолоді. Додайте в грунт мульчу, щоб підтримувати її більш прохолодну температуру.
  • Удобрюйте рослини всередині контейнерів: їм знадобиться більше живлення в літні місяці.
Садівництво
Мінімальна ціна: 65 грн
Rating
4.8 / 10 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Садівництво" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Садівництво, а також будь-яких інших товарів з категорії Літня колекція до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Садівництво?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Садівництво?

Хіти продажу товарів у категорії Садівництво можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Садівництво"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email