Продукція за

Рамки та картини

Давайте відкладемо телефони і повісимо на стіну рамки, в які можна помістити улюблені фотографії, навіть зроблені телефоном! Все, що вам потрібно, це фото і рамка. Ми пропонуємо оправи різних кольорів і розмірів, тож одна точно вам підійде. Тут також будуть полиці для фотографій, вітрини та багато картин.

919 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
919 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
919 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Використовуйте картини та рамки, щоб вплести своє життя в дизайн інтер’єру. Це чудовий спосіб зробити своїх близьких і улюблені місця невід’ємною частиною вашого дому. Ваш улюблений фільм, музика або зірка спорту також може з'явитися на вашій стіні. Показуйте фотографії з пам'ятних подорожей або важливих подій. У будь-якому випадку, красива рамка підкреслить обрамлену в неї картину, забезпечуючи належний контраст з навколишнім середовищем, або навпаки - забезпечуючи повну відповідність дизайну інтер'єру.

Рамки будь-якого розміру

IKEA пропонує широкий вибір рам різних стилів, форм і кольорів.

Деякі з них мають простий вигляд і мають розміри від A6 (10,5 см x 14,8 см) до A1 (59,4 см x 84,1 см). Інші мають специфічні розміри, але вражають багатшими прикрасами. Рама так само сильно впливає на дизайн інтер'єру, як і розміщена в ній картина.

Пам’ятайте, що колір і стиль рамки потрібно вибрати відповідно до місця, де вона буде розміщена. Цінна порада — використовувати контрастні кольори, щоб виділити образ і привернути до нього увагу. Наприклад, чорна рамка відмінно виглядає на світлій стіні, а біла або срібляста ідеально виділяє обрамлену в неї картину на тлі більш темної стіни.

Декодований формат

Розшифровка розмірів паперу має важливе значення для оформлення вашої улюбленої фотографії чи фотографії. Розмір аркушів паперу визначається відповідно до стандартизованого формату А, найчастіше зустрічається в діапазоні від А9 (найменший) до А0 (найбільший). Кожен наступний формат із меншим номером подвоює розмір аркуша. Наприклад, формат А3 вдвічі більший за А4, А4 вдвічі більший за А5 і так далі.

Ось короткий посібник із форматування:

· A0 = 84,1 см х 118,9 см

· A1 = 59,4 см х 84,1 см

· A2 = 42,0 см х 59,4 см

· A3 = 29,7 см x 42,0 см

· A4 = 21,0 см x 29,7 см

· A5 = 14,8 см x 21,0 см

· A6 = 10,5 см х 14,8 см

· A7 = 7,4 см х 10,5 см

· A8 = 5,2 см х 7,4 см

· A9 = 3,7 см х 5,2 см

 

Вибираючи раму, перш за все пам'ятайте, що рама більша за картину, яку ви збираєтеся обрамити. Постарайтеся підібрати рамку, максимально наближену до розміру картини в рамці. Також можна вибрати рамку набагато більшого розміру і помістити зображення в паспарту, що додасть йому глибини. 

Регулювання розміру рами за допомогою паспарту

Паспарту нагадує рамку в рамці. Це аркуш паперу або картону, який поміщають між зображенням і рамкою. Є декоративним і захищає фотографію від прилипання до скла.

Паспарту набуває особливої ​​виразності, коли невелику графіку поміщають у велику рамку. Це, безперечно, полегшує вибір правильної рамки, оскільки дозволяє обрамляти менші фотографії у більші рамки.

Паспарту входить до більшості пропонованих нами оправ. Ви завжди можете вийняти його з рами, якщо не збираєтеся ним користуватися. Всю необхідну інформацію та розміри можна знайти в описі товару.

Рамки та картини
Мінімальна ціна: 39 грн
Rating
4.7 / 8 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Рамки та картини" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Рамки та картини, а також будь-яких інших товарів з категорії Декор для дому до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Рамки та картини?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Рамки та картини?

Хіти продажу товарів у категорії Рамки та картини можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Рамки та картини"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email