Продукція за

Полиці та ящики

Кухонні ящики полегшують організацію кухонного простору. При правильному виборі в них можна розмістити навіть великі горщики. Висувна кухонна шухляда також є зручним місцем для організації домашньої комори. Висувні полиці для кухонних шаф полегшать утримання дрібних продуктів в порядку.

107 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
107 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
107 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Хоча назва «настільна лампа» досить чітко вказує на місце її установки, стіл - не єдине місце, де її можна розмістити. Важливо лише те, щоб джерело світла, найчастіше у вигляді світлодіодної лампочки, знаходилося більш-менш у зоні прямої видимості. Настільні лампи не ставлять на підлогу. Однак вони відмінно підійдуть в якості світильників для комода, підвіконня, журнального столика, тумбочки, столика або письмового столу.

Торшер завжди повинен поєднуватися з іншими прикрасами кімнати. Однак варто придивитися до його розмірів. Хоча на стіл можна поставити лампу практично будь-якого розміру, при виборі торшера для підвіконня або комода необхідно враховувати певні обмеження. Чим менше місця, тим більше варто віддавати перевагу більш мінімалістичним моделям торшерів.

Торшер - дуже універсальний елемент освітлення будинку. Його можна використовувати різними способами, наприклад, як настільну лампу для вітальні для створення інтимної атмосфери, нічну лампу для спальні або настільну лампу для освітлення робочого простору. У кожному разі варто подбати про відповідні цибулини. Настільні лампи повинні світити холодним білим світлом. вони зазвичай мають більш теплу колірну температуру світла.

Полиці та ящики
Мінімальна ціна: 325 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Полиці та ящики" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Полиці та ящики, а також будь-яких інших товарів з категорії Внутрішнє наповнення кухонних шаф до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Полиці та ящики?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Полиці та ящики?

Хіти продажу товарів у категорії Полиці та ящики можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Полиці та ящики"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email