Продукція за

PAX ПАКС система шаф

У гардеробній системі ПАКС ви все вирішуєте самі - обираєте корпус шафи, колір дверей і елементи системи для шафи. Шафа-купе ІКЕА на замовлення дозволить максимально ефективно використовувати наявний простір. Для кожних штанів, футболки, пояса та шкарпетки ви знайдете постійне місце. Це те, що ми називаємо рішенням, ідеально адаптованим до ваших потреб!

1084 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1084 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
1084 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Гардероб під ваші потреби 

З чого почати? Ви можете вибрати один із запропонованих готових корпусів шафи-купе та змінити його інтер’єр. Або спроектувати гардеробну систему з нуля, підібравши всі елементи гардеробу за розміром, тобто корпус гардероба, двері та внутрішнє обладнання. Кількість модифікацій величезна, тому ви легко зможете підігнати шафу-купе під розміри кожної ніші та стіни. Крила можуть відкриватися як класично, так і нахилено, тому ви знайдете гардеробну систему, яка підійде навіть у вузький коридор чи невелику спальню. А може вбудовані шафи без дверей? Ми також маємо їх у PAX – просто подивіться на їх організований характер. 

Гардеробні системи, які організують ваш світ

Гардеробна система має бути функціональною – і це IKEA PAX. Аксесуари полегшують вилучення необхідного одягу з гардеробу. Висувні вішалки для брюк і ременів дозволяють знайти те, що вам потрібно, не занурюючись в глибини шафи. У вас багато взуття? Розмістіть їх на зручних висувних полицях або в ящиках для взуття. У гардеробі обов'язково повинні бути зручні ящики - глибші для піжам і шкарпеток, дрібніші - для прикрас і годинників. Скористайтеся всіма перевагами гардеробної системи IKEA, виготовленої на замовлення, і переставте свій гардероб.

PAX ПАКС система шаф
Мінімальна ціна: 259 грн
Rating
5.0 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "PAX ПАКС система шаф" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії PAX ПАКС система шаф, а також будь-яких інших товарів з категорії Системи для зберігання та модульні шафи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії PAX ПАКС система шаф?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії PAX ПАКС система шаф?

Хіти продажу товарів у категорії PAX ПАКС система шаф можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "PAX ПАКС система шаф"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email