Офісні шафи та тумби

Не витрачайте час на пошук документів. Виберіть ту офісну шафу, яка дозволить вам контролювати порядок. У нас є великі картотечні та менші офісні шафи для зберігання всіх ваших аксесуарів. Ви шукаєте шафки? Ви в правильному місці! Ви віддаєте перевагу замку традиційним ключем, кодом чи електронною карткою?

78 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
78 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
78 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Шафки - вам не обов'язково ділити все в офісі

Улюблена ручка, конфіденційні документи, подарунок колезі за робочим столом поруч з вами - шафа, що замикається, захистить ваші важливі речі від несанкціонованих рук. Його можна закрити традиційним ключем або замками, що працюють за допомогою смарт-картки. Деякі офісні шафки можна закрити за допомогою коду, відомого лише вам, тож вам не потрібно пам’ятати про ключ.

Офісні шафи, які полегшують організацію багатьох речей

Добре спланована офісна шафа вміщає швидкозшивачі, файли та дрібніші предмети - зарядні пристрої, ключі, зошити, марки. Офісні шафи можуть мати висувні ящики, розсувні або класичні дверцята, що відкриваються - подумайте, який з них найкраще підійде до динаміки вашого робочого місця. Деякі з них двосторонні, тож у вас є доступ до них з обох боків - чудова перегородка між кімнатами. Ви можете прикріпити магніти до металевих поверхонь і використовувати шафу, що замикається, як дошку.

Картотеки, які збережуть хронологію подій

В IKEA ми маємо спеціальні картотеки, за якими вам буде простіше сортувати їх у хронологічному чи алфавітному порядку. Ящики для підвішування файлів - ідеальне місце для сортування та зберігання важливих документів. Картотечна шафа з вбудованим амортизатором закривається тихо і м'яко. Ознайомтеся з цією категорією та оберіть офісні шафи – компактні підстільні контейнери або великі картотеки, стоячі або на коліщатках, виготовлені з металу чи дощок – і організуйте свій офіс так, щоб робота проходила без проблем.

Офісні шафи та тумби
Мінімальна ціна: 7757 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Офісні шафи та тумби" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Офісні шафи та тумби, а також будь-яких інших товарів з категорії Буфети та шафи вітрини до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Офісні шафи та тумби?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Офісні шафи та тумби?

Хіти продажу товарів у категорії Офісні шафи та тумби можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Офісні шафи та тумби"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email