Продукція за

Меблі під раковину

Тумба - найчастіше вибирається предмет меблів під умивальник. Він виконує як декоративну, так і практичну функцію. Ви можете вибрати тумби для ванної кімнати з висувними ящиками або відкриті тумби з полицями.Обидва варіанти дуже практичні. Тумби під умивальник дозволяють підтримувати порядок у ванній кімнаті.

356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
356 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Тумба під умивальник зі стільницею – практичне рішення для маленьких і великих ванних кімнат

Тумба для ванної кімнати зі стільницею для умивальника є найбільш часто використовуваним рішенням. У сучасних ванних кімнатах найчастіше використовується вода, тому її вибір так важливий. Тумба під умивальник зі стільницею – це додатковий простір, який можна використовувати для дрібниць.

Для монтажу умивальника підійде будь-яка тумба зі стільницею . Також варто пам'ятати, що тумби під умивальник Ікеа доступні в різних кольорах. Їх легко підібрати під будь-який дизайн інтер'єру.

Тумба окремо стоїть під умивальник

Тумби під умивальники можуть бути частиною вбудованої конструкції або функціонувати окремо. В останньому випадку потрібно враховувати, чи краще підійде окремо стоїть шафа з ламінованої або дерев’яною стільницею. Обидва варіанти можна успішно використовувати у ванній кімнаті.

Дерево потребує періодичного догляду, але як екологічний матеріал краще вписується в скандинавські та еко-інтер'єри. Однак практичні для утримання в чистоті шафи для ванної кімнати з ламінованими стільницями також знайдуть місце в цих композиціях.

Дизайнерські меблі під умивальник - рішення для кожної ванної кімнати

Тумба під умивальник - це не тільки використання простору у ванній кімнаті, а й рішення, яке значно покращить її зовнішній вигляд. Відсутність тумби під умивальником виявить не дуже естетичний монтаж, а якщо поставити тумбу під умивальник, яка вдало впишеться в інтер’єр, то ванну кімнату можна буде назвати дизайнерською, особливо якщо крани для умивальника витримані в одному стилі.

Меблі під раковину
Мінімальна ціна: 376 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Меблі під раковину" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Меблі під раковину, а також будь-яких інших товарів з категорії Меблі для ванної кімнати до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Меблі під раковину?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Меблі під раковину?

Хіти продажу товарів у категорії Меблі під раковину можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Меблі під раковину"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email