Продукція за

Лотки для столових приборів

Завдяки лоткам для столових приборів ви можете впорядкувати столові прибори та легко знайти потрібні речі. Виберіть із стильних варіантів, таких як бамбуковий або пластиковий лоток для столових приборів. Зручні відділення лотка для столових приборів (або органайзера) дозволяють грамотно використовувати простір для зберігання кухонного приладдя.

24 шт.
Сортувати у порядку зменшення

24 шт.
Сортувати у порядку зменшення

24 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Що таке лоток для столових приборів?

Лотки для столових приборів - це органайзери для столових приборів у формі таці або вставки для ящиків. Їхні зручні відділення допомагають зберігати столові прилади, щоб різні види посуду зберігалися окремо, упорядковано та легко знаходилися. Підноси для столових приборів роблять приготування їжі та сервірування столу швидшими та ефективнішими. Вони також дозволяють повністю використовувати простір ящика, зберігаючи все на своїх місцях.

Переваги лотка для столових приборів

Ніхто не хоче витрачати час на нишпоріння в ящику в пошуках виделки. Тому використовуються лотки для столових приборів. Завдяки їм усі ваші столові прибори, посуд та інші кухонні інструменти акуратно розподілені та впорядковані. Це економить час і місце, а також відокремлює столові прилади від іншого кухонного начиння в ящику. Ваша кухня набуває елегантності та чистоти. Зробіть вашу кухню виділяючою гарним розташуванням та елегантним і сучасним виглядом. Органайзер для столових приборів є абсолютно необхідним для досягнення цієї ідеальної естетики.

Що можна зберігати в органайзері для столових приборів?

Органайзер для столових приборів призначений для зберігання основного кухонного начиння та інструментів. Це основний посуд, такий як виделки, ножі та ложки. Це також можуть бути інші речі, як-от віночки, ножиці, консервні ножі тощо. Ви навіть можете проявити креативність і використовувати органайзер для столових приборів, щоб зберігати палички для їжі, ложки для морозива, ножі для піци та будь-яке інше кухонне начиння, якому поки що не знайшлося місця. Насправді органайзери для столових приборів можна використовувати навіть для зберігання предметів, які взагалі не є кухонним начинням. Деякі більш інноваційні способи використання включають зберігання прикрас або макіяжу.

Який розмір лотків для столових приборів?

На цій сторінці ви знайдете лотки для столових приборів різних розмірів. Сюди входять усі варіанти від маленьких лотків для столових приборів (для шухляд шириною 400 мм) через великі лотки для столових приборів (для шухляд шириною 600 мм) до лотків для столових приборів для шухляд шириною 800 мм . Визначте найкращий розмір лотка для столових приборів на основі розмірів ящика. Будь ласка, перевірте конкретні продукти, щоб побачити їхні точні розміри.

Як розмістити столові прибори в ящику

Існує багато різних думок про те, як «правильно» розставити столові прибори. Одним із факторів є кількість і розмір відділень у вашому органайзері для столових приборів. Однак розташування столових приборів просто залежить від особистих уподобань. Найпоширеніший і популярний спосіб йде зліва направо наступним чином:

  1. Великі ножі
  2. Менші ножі
  3. Вилки
  4. Ложки (з ложками, розташованими горизонтально внизу)
Лотки для столових приборів
Мінімальна ціна: 39 грн
Rating
5.0 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Лотки для столових приборів" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Лотки для столових приборів, а також будь-яких інших товарів з категорії Внутрішнє наповнення кухонних шаф до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Лотки для столових приборів?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Лотки для столових приборів?

Хіти продажу товарів у категорії Лотки для столових приборів можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Лотки для столових приборів"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email