Продукція за

Лавки

Лава - це чудовий предмет меблів, який забезпечить більше корисного простору та додаткові місця для сидіння. У нашому асортименті представлені вироби різних розмірів, стилів, кольорів і виготовлені з різних матеріалів, у тому числі з масиву дерева. Ви обов'язково знайдете те, що порадує око і дозволить хоч трохи відпочити.

60 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
60 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
60 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Лавки використовуються в оселях протягом багатьох століть - це універсальний предмет меблів, який можна використовувати в різних приміщеннях. Простий, але функціональний дизайн цих сидінь зробив їх дуже популярними, і їх також можна використовувати як елемент декору. 

Лавки вибирають через їхню довговічність, комфорт і універсальність, а також їх здатність привнести сільську ауру в будь-яке оточення. Вони використовуються в багатьох місцях: від громадських парків до будинків, офісів і громадських будівель.

IKEA пропонує лавки різних форм, розмірів, стилів і кольорів, адаптованих до різних цілей, виготовлених із міцних натуральних матеріалів.  

Універсальний предмет меблів

Незалежно від того, чи хочете ви просто додати додатковий простір у свою їдальню чи підкреслити стиль свого патіо, лавки ідеально підійдуть і як елемент, що доповнює декор простору, і як індивідуальний, виразний предмет меблів. Це універсальне рішення для економії простору, яке можна легко налаштувати для покращення функціональності та стилю будь-якого внутрішнього чи зовнішнього простору.

Найпоширенішими є дерев’яні та м’які лавки. Дерев’яні лавки часто виготовляють із стійких до погодних умов деревини, таких як тик, кедр або секвойя. М’які лавки покриті тканиною, такою як бавовна, льон, оксамит або шкіра, і зазвичай містять поролон або іншу форму набивки.

Дерев'яні лавки призначені в основному для відкритих приміщень. Вони є звичайним явищем у громадських парках, садах, на внутрішніх двориках тощо. Зовнішні лавки виготовляються з твердої деревини, каменю або металу і часто покриваються водонепроникним покриттям, щоб захистити їх від негоди. Зазвичай вони оснащені спинкою для кращої підтримки, а іноді також подушками для підвищення комфорту.

М’які (інтер’єрні) лавки використовуються в багатьох внутрішніх приміщеннях, наприклад, у холах, спальнях і під’їздах. Вони виготовлені з більш делікатних матеріалів і часто служать місцем для сидіння, роззуваючись, або елегантною прикрасою, яка привносить у приміщення нотку вишуканої, стильної свіжості. 

М’які лавки є надзвичайно практичним доповненням, особливо в невеликих приміщеннях, і часто мають відділення, які дозволяють зберігати різні предмети та економлять місце. Їх часто використовують в обідніх зонах. Це чудова альтернатива, яка дозволяє отримати додатковий простір для сидіння, не порушуючи гармонію кімнати.

Лавки
Мінімальна ціна: 2966 грн
Rating
4.8 / 4 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Лавки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Лавки, а також будь-яких інших товарів з категорії Стільці та офісні крісла до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Лавки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Лавки?

Хіти продажу товарів у категорії Лавки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Лавки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email