Продукція за

Кухонні столи

Сьогодні обідні столи використовуються не тільки для прийому їжі, але і для проведення часу з родиною. Правильно підібраний обідній стіл може стати центром вашого домашнього життя, де ви будете приймати гостей не тільки в особливих випадках.

130 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
130 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
130 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Круглі, квадратні та прямокутні обідні столи

Форма обіднього столу впливає не тільки на естетичність інтер'єру, але і на кількість вільного простору. Якщо у вас невеликий простір, хорошим вибором може бути прямокутний маленький обідній стіл, який можна поставити довшою стороною до стіни. Великі обідні столи круглої або квадратної форми підійдуть для більш просторих кімнат.

Компактні столи для маленької їдальні

У надзвичайно маленьких кухнях окремо стоячі обідні столи IKEA можуть виявитися громіздкими, навіть якщо вони маленькі. У такій ситуації варто розглянути альтернативні рішення. До них належать, серед іншого: розсувний обідній стіл, розміри якого можна зменшувати або збільшувати залежно від ваших потреб. Ще більш компактним варіантом є настінний обідній стіл IKEA, який складається, щоб пристати до стіни.

Маленькі та великі столи, адаптовані до потреб домочадців

Ви можете придбати столи ІКЕА в соло-версії та вибрати собі стільці для спальні . Ви також можете вибрати готовий комплект, що складається з обіднього столу та комплекту стільців, який готовий до негайного використання. Також у вас в наявності моделі різних розмірів. Ви можете вибрати маленький або великий обідній стіл, який вміщає певну кількість домочадців.

Стіл ручної роботи? Їдальня, яку ви можете зробити самі від А до Я

Чи є у вас хист до DIY? З невеликою допомогою IKEA ви можете створити свій власний обідній стіл практично з нуля. Виберіть одну з доступних оправ, підберіть до неї відповідний верх і вуаля! Ось обідній стіл, який ви створили самі за власною ідеєю. Лише один останній штрих у вигляді красивих скатертин і доріжок, і у вас буде оригінальна композиція, яку можна взяти з собою додому. Знайдіть ідеальний стіл IKEA і додайте своєму інтер'єру неповторний характер.

Кухонні столи
Мінімальна ціна: 1930 грн
Rating
4.9 / 13 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Кухонні столи" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Кухонні столи, а також будь-яких інших товарів з категорії Столи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Кухонні столи?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Кухонні столи?

Хіти продажу товарів у категорії Кухонні столи можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Кухонні столи"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email