Продукція за

Кухонні стільниці

Кухонна стійка несе велику відповідальність. Він повинен бути практичним, міцним і стильним, адже від нього багато в чому залежить зовнішній вигляд кухні. Подивіться, які кухонні стільниці є в IKEA. Чим відрізняється ламінат від шпону? Чи стійка кварцова стільниця до плям? Подивіться на царство стільниць IKEA.

159 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
159 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
159 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Стільниця, стійка до кухонних експериментів

Стільниці можуть відрізнятися за кольором, малюнком, товщиною і технікою виготовлення. В IKEA ми перевіряємо стільниці на міцність і довговічність, щоб вони довго зберігали свій незмінний зовнішній вигляд. Вони стійкі до плям, і багато з них можна пофарбувати. Використовуючи аксесуари для стільниць, ви легко подбаєте про їх стан і красивий зовнішній вигляд.

Ламіновані, шпоновані або кварцові

Стільниця з ламінату може мати кам’яний або дерев’яний візерунок або бути повністю гладкою і однотонною. Якщо вам потрібна міцна стільниця за розумною ціною, ламінат - хороший варіант. Шпоновані стільниці з виглядом красивої деревини з видимою зернистістю коштують трохи дорожче. Поверхня, вкрита товстим натуральним шпоном, забезпечує теплу обробку робочої поверхні. Альтернативою є кварцові стільниці, які надзвичайно стійкі до пошкоджень і дуже елегантні. В ІКЕА ви можете легко порівняти ціни на кухонні стільниці та вибрати ідеальну. Також зверніть увагу на стільниці відповідних кольорів.

Кухонна стільниця для кожної робочої та обідньої поверхні

Ви можете вибрати готові стільниці або кухонні на метр. В IKEA ви знайдете кухонну стільницю для будь-якої поверхні: стільниці для кухонних меблів, стільниці для кухонного острова чи барні стільниці. Як щодо висувної кухонної стійки IKEA? У нас є численні рішення, які підійдуть для будь-якої кухні, навіть з обмеженим простором. Перегляньте стільниці для кухні на замовлення. Не турбуйтеся про вирізи для стільниці, варильної панелі чи духовки – ми підготуємо їх для вас. Навіть мийку можна встановити на заводі - повідомте нам, які рішення вам потрібні.

Кухонні стільниці
Мінімальна ціна: 650 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Кухонні стільниці" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Кухонні стільниці, а також будь-яких інших товарів з категорії Кухонні меблі та побутова техніка до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Кухонні стільниці?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Кухонні стільниці?

Хіти продажу товарів у категорії Кухонні стільниці можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Кухонні стільниці"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email