Продукція за

Килими, килимки, доріжки

Круглі, ворсисті, квадратні та м'які... Ми любимо килими за їхню здатність прикрасити будь-яку кімнату і за той неймовірний затишок, який вони дарують. А ще він незамінний для зонування простору. Який би килим ви не вибрали, він займе важливе місце у вас вдома.

566 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
566 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
566 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Сучасні килими

Вони зігрівають інтер'єр квартири, відмінно гасять звуки і при цьому дозволяють швидко змінити облаштування простору. Сучасні килими IKEA доступні в багатьох розмірах і кольорах. Килим з довгим ворсом, який приємно м’який під ногами, або плескатий килим – що ви виберете?

Плоскі ткані килими

Одноманітні за кольором або навпаки – візерунчасті, різнокольорові, що нагадують трохи абстрактну ретро-атмосферу – сучасні килими спокушають елегантністю та м’якістю. Плоскі східні килими виготовляються вручну кваліфікованими майстрами, що робить їх унікальними. Крім того, протиковзкі килимки під килимом забезпечують комфорт і безпеку.

Килими на всі кімнати

Ви шукаєте правильний килим? В IKEA ви знайдете широкий вибір килимів для кожної кімнати. Килими для дитячої кімнати багаті казковими візерунками та кольорами, які створюють затишну атмосферу. і молодіжні, великі та середні з довгим ворсом або плоскоткані, функціональні килимки та килимки для ванної кімнати, а також оригінальні придверні килимки - все це ви знайдете в IKEA.

Килими, килимки, доріжки
Мінімальна ціна: 130 грн
Rating
4.4 / 1 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Килими, килимки, доріжки" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Килими, килимки, доріжки, а також будь-яких інших товарів з категорії Килими та покриття для підлоги до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Килими, килимки, доріжки?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Килими, килимки, доріжки?

Хіти продажу товарів у категорії Килими, килимки, доріжки можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Килими, килимки, доріжки"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email