Продукція за

JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система

Привітайте доступну, багатофункціональну та міцну систему для відкритого зберігання ЙОНАКСЕЛЬ. З нею ваш будинок стане більш упорядкованим. Вона чудово впишеться в спальню, кухню та інші місця, включаючи вбиральню та передпокій. Ця система чудово впоралася з випробуваннями у вологому середовищі, так що вона також підійде для облаштування ванної та пральні.

35 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
35 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
35 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2

Комбінації полиць JONAXEL, адаптовані до інтер’єру

Система JONAXEL дуже практична, оскільки використовує кожен сантиметр для зберігання. Білі рами не займають багато місця, збільшуючи місце для одягу, рушників, парасольок, спортивного інвентарю та аксесуарів. Тому рішення ідеально підходить для гардеробів, пралень, комор і ванних кімнат, навіть невеликих. Ви можете створити комбінацію, яка точно відповідає вашим потребам і простору. Щоб полегшити проектування, скористайтеся планувальником IKEA JONAXEL. Дивіться також інші системи стелажів для гардеробів .

Стелажі JONAXEL – економія часу та місця 

Вам потрібно більше ящиків, полиць або штанг? У системі IKEA JONAXEL ви можете вільно комбінувати різні конфігурації, повертаючи контроль над порядком у гардеробі. JONAXEL дозволяє використовувати забуті кути, в які можна вставити раму з висувними кошиками. Також це чудовий матеріал для шаф, вішалок і полиць в передпокої - міцний, простий і практичний. 

JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система
Мінімальна ціна: 325 грн

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система, а також будь-яких інших товарів з категорії Системи для зберігання та модульні шафи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система?

Хіти продажу товарів у категорії JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "JONAXEL ЙОНАКСЕЛЬ система"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email