Іграшки для малюків

іграшки допомагають дітям розвиватися та пізнавати навколишній світ. Ось чому стимулювання їхніх почуттів є таким важливим і до того ж дуже веселим. Від навчального килимка для немовлят до іграшок для купання - ми використовуємо звуки, текстури та яскраві кольори, щоб створювати сміх за сміхом і підтримувати розвиток без присутності будь-яких шкідливих речовин.

50 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
50 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
50 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Іграшки для немовлят і малюків

Це важко уявитибез іграшки. Гра дозволяє дітям розвиватися і пізнавати світ. Іграшки розвивають розум дитини, стимулюють її почуття, розвивають ручні та моторику. Дитячі іграшки - дуже важлива категорія дитячих товарів.

Креативні іграшки для малюків

Усі діти, як найменші, так і старші, люблять іграшки . Однак у випадку з немовлятами переконайтеся, що іграшки призначені для їх вікової групи, щоб вони не містили елементів, які дитина може відірвати та проковтнути. Дитячі іграшки IKEA відповідають найвищим стандартам безпеки та чітко розподілені по різним віковим групам:  іграшки від 0+ місяців, іграшки від 6 місяців та іграшки від 12 місяців . Серед іграшок для малюків варто відзначити креативні іграшки, особливо ті, що розвивають дитину, такі як дирокол (допомагає розвивати моторику та зорово-зорову координацію), кубики з коляскою (розвиває координацію, логічне мислення), пазл. коробка (навчає формам і кольорам), пазл (стимулює зір і дотик, розвиває координацію) або розвиваюча іграшка - пазл (розвиває координацію і логічне мислення). Усі іграшки виготовлені переважно з дерева або приємних на дотик тканин. Вони безпечні та екологічні.

Іграшки для купання 

Велике задоволення для маленької дитини - купання, особливо купання з іграшками. Тому іграшки для купання є важливою категорією іграшок. Завдяки їм ви розширите світ вашої дитини новими враженнями, допоможете йому розвинути моторику та дозволите весело проводити час.

Іграшки для малюків
Мінімальна ціна: 91 грн
Rating
4.7 / 5 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Іграшки для малюків" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Іграшки для малюків, а також будь-яких інших товарів з категорії Товари для малюків 0-2 років до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Іграшки для малюків?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Іграшки для малюків?

Хіти продажу товарів у категорії Іграшки для малюків можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Іграшки для малюків"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email