Продукція за

Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ

Кухні KNOXHULT виготовляються з модулів - вони збираються як будівлі з блоків, адаптовані до розмірів приміщення. Меблі IKEA KNOXHULT можна вільно поєднувати між собою, вибираючи колір фасадів і стільниць, а також додаткові аксесуари. Також доступні готові кухонні гарнітури KNOXHULT, тобто готові рішення, які потрібно лише зібрати, і ви можете використовувати функціональні кухонні меблі. Ми підтверджуємо довговічність наших кухонь 5-річною гарантією

141 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
141 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
141 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

KNOXHULT: кухня в двох основних кольорах

Кухня KNOXHULT має фасади двох основних кольорів - білого та сірого. І ламіновані стільниці в таких же приглушених відтінках. Вибір кольорів надає кухні IKEA KNOXHULT позачасовий характер і поєднує класику з сучасністю. Ви можете сміливо поєднувати їх з аксесуарами інших кольорів, адже базові кольори універсальні. Фронтали для кухонних шаф і ящиків можуть бути гладкими або скошеними. Подумайте, які аксесуари вибрати для кухні KNOXHULT, щоб відповідати вашому стилю?

Особливості кухні KNOXHULT - простота, легкість прибирання і можливість комбінування з аксесуарами

Кухні IKEA KNOUXHULT не нав'язують єдиного стилю, але це не єдина їх перевага. М'які висувні ящики, місткі кухонні шафи та легко регульовані дверні петлі перетворюють щоденне користування кухнею в задоволення. Матові фасади легко підтримувати в чистоті - KNOXHAUL IKEA пропонує функціональні кухонні рішення за розумною ціною. Додайте органайзери, освітлення та настінні поручні, щоб зробити вашу кухню ще більш практичною.

KNOXHULT – шафи, адаптовані до простору

Ви віддаєте перевагу кухонні шафи з ящиками або полицями? Ви можете вільно поєднувати та поєднувати рішення IKEA KNOXHAUL, створюючи комбінації, які ідеально відповідають вашим уподобанням і розмірам посуду. Також є кутові шафи. Звичайно, кухня KNOXHAUL не може працювати без побутової техніки, тому у нас є техніка, яка ідеально заповнить простір варильної поверхні, духовки чи холодильника. Не забудьте про мийку і мийку, які мають велике значення на кухні.

Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ
Мінімальна ціна: 130 грн
Rating
4.6 / 10 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ, а також будь-яких інших товарів з категорії Кухонні системи до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ?

Хіти продажу товарів у категорії Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Готові кухні KNOXHULT КНОКСХУЛЬТ"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email