Гардинні карнизи та шини

Наші розумні карнизи дозволяють повісити панельні штори будь-якої довжини, навіть за кутами. Пропонуємо широкий вибір кілець з жабо, гачками та наконечниками для карнизів. Незважаючи на те, що їх конструкція не складна, можливості майже безмежні.

72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
72 шт.
Сортувати у порядку зменшення

Сторінка:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Вибираючи штори для своєї кімнати, легко загубитися в кольорах, текстурах і тканинах, але те, як ви їх повісите, так само важливо, як і матеріал. Ви хочете використовувати тростину для традиційного стилю? Або, можливо, ви віддаєте перевагу непомітній нитці, яка не вкраде ефект від штор? Існують також системи карнизів, які дозволяють вам проявити всю свою творчість. Якщо вам важко зробити вибір, ось кілька порад.

Традиційні палиці та вудки

Карнизи, або карнизи, є класичним рішенням, яке використовується в багатьох будинках. Вони більш помітні, ніж інші рішення, тому ви повинні думати про них як про предмети меблів, а не просто як про опори для ваших улюблених штор.

Ретельно підібрана тростина може покращити ваші нові штори або додати нотки новизни тим, які у вас уже є. Якщо ви вибираєте традиційний стиль, то чорна тростина з круглими наконечниками стане правильним вибором; якщо ви віддаєте перевагу сучасному або сучасному стилю, нержавіюча сталь може бути найкращим рішенням.

Також подумайте, чи варто використовувати кільця. Вони можуть додати цікаву деталь до кімнати, але краще не використовувати їх, якщо меблі дуже складні, оскільки вони можуть обтяжувати оточення.

Металеві дроти для штор

Металеві карнизи є більш простим рішенням, ніж карнизи. Це менш помітний і більш стриманий варіант, ідеальний, якщо ви хочете максимально підкреслити штори.

Вам просто потрібно закріпити кінці на стіні або стелі та додати гачки для штор і тканини. Довжина дроту регулюється відповідно до ваших мірок, і ви також можете використовувати його з кутовою фурнітурою для монтажу над кутовими вікнами або на вхідних дверях. Ви навіть можете провести його від вікна вздовж усієї стіни; якщо у вас мало місця, ви також можете використовувати його, щоб створити трохи приватності в меншій кімнаті. В цьому випадку нитки також відмінно підійдуть як роздільники.

Сучасні карнизи та трекові системи

Якщо ви шукаєте найбільш лінійне та сучасне рішення, найкращим вибором стануть карнизи або системи рейок . Вони забезпечують плавне відкривання і закривання і стають практично непомітними, оскільки штори вирівнюються з верхнім краєм. Спробуйте кріпити їх на стелі, а не на стіні: вони нададуть вашим кімнатам сучасний вигляд і водночас зроблять стелі кімнат вищими.

Крім того, добре продумана система рейок дозволяє персоналізувати меблі та дати простір для вашої творчості. Вам подобається ідея накладання кількох штор, щоб створити інтимну атмосферу в готельному номері? Вибирайте подвійні або потрійні системи. Якщо ви хочете поставити їх в куток у вітальні, вам потрібно купити кутовий гарнітур. Якщо ви віддаєте перевагу монтувати їх на стіні, а не на стелі, це не проблема. За допомогою карнизів ви можете створити ідеальне рішення для себе та свого дому.

Гардинні карнизи та шини
Мінімальна ціна: 32 грн
Rating
4.7 / 20 Відгуків

Свіжі знижки та новини – у соцмережах:

Підписка на новини 

Будьте в курсі новинок та гарячих пропозицій - просто введіть свій e-mail у форму нижче та клацніть "ОК":

Ми раді запропонувати Вам широкий асортимент товарів IKEA та інших брендів у категорії "Гардинні карнизи та шини" для дому за привабливими цінами. У нас ви знайдете все, що потрібно для створення затишної ситуації у вашому будинку. Ми вже 8 років надаємо якісний сервіс та маємо понад 10 тисяч задоволених клієнтів по всій Україні. Ми гарантуємо швидку доставку та якісний товар.

Ми здійснюємо доставку товарів з категорії Гардинні карнизи та шини, а також будь-яких інших товарів з категорії Штори та жалюзі до таких міст України , як Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одеса та інші. Вибирайте меблі, текстиль, декор та багато іншого на нашому сайті Homezone. Чи не знайшли потрібний товар? Зв'яжіться з нашими менеджерами за телефоном (096) 561-0-544, (066) 598-2-498 або Напишіть нам , і ми зробимо все можливе, щоб допомогти вам.

Часті питання

Як відбувається доставка товарів з категорії Гардинні карнизи та шини?

Доставка здійснюється кур'єром за вказаною вами адресою або на зручний для вас пункт доставки. Ми співпрацюємо зі службою доставки "Нова пошта" та гарантуємо доставку вчасно. Більш детально з умовами доставки можна ознайомитись тут

Які найпопулярніші товари в категорії Гардинні карнизи та шини?

Хіти продажу товарів у категорії Гардинні карнизи та шини можна переглянути тут

Чи можна повернути товар із категорії "Гардинні карнизи та шини"?

Якщо товар не відповідає заявленим характеристикам, ви можете повернути його протягом 14 днів після покупки. Товар, що повертається, повинен бути невикористаним і в оригінальній упаковці. Більш детально з умовами повернення можна ознайомитись тут

Які форми оплати ви приймаєте?

Ми приймаємо оплату будь-якою банківською карткою. Також ми маємо можливість часткової оплати при отриманні товару. Для підприємств ми надаємо можливість купити товари IKEA за безготівковим розрахунком.

Адреса: Україна, Київ

Телефон: (096) 561-0-544, (066) 598-2-498

Email